Bravo, ai stil! – Povestea Mariei starneste … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Povestea Mariei starneste … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Povestea Mariei starneste …

ES
Bravo, ai stil! – Povestea Mariei starneste controverse! Cine e vulpea din povestea ei?
Bravo, ai stil! – Povestea Mariei starneste controverse! Cine e vulpea din povestea ei?

Iata ca am intrat, fara sa ne dam seama cand a trecut timpul, si in cea de-a 14-a saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Toate concurentele au trecut brio peste editia concept de vineri, editie concept care nu a fost una eliminatorie. In aceasta saptamana nu vom mai avea parte de noi concurente, doar ca pretentiile juratilor sunt la cote maxime. Nivelul la care competitia a ajuns in acest moment impune reguli stricte si cerinte tot mai exigente din parte juriului. Ce ne-au pregatit cele opt invingatoare, aflam chiar in aceasta seara. Nu uitati, pentru a putea fi alaturi de ele, e necesar sa le votati neincetat. Ele au mare nevoie de sustinerea voastra. ❤

In editia din 3 iulie, cea de-a opta si ultima concurenta care ne incanta privirile este Maria, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, una dintre concurentele carora nu le este frica sa-si iasa din zona de confort. Astazi, frumoasa concurenta ne prezinta o poveste ce starneste multe controverse. Cine este vulpea din povestea ei? Ei bine, pana cand vom afla, mergem mai departe si aflam si ce spun juratii despre tinuta.

Maurice Munteanu: ,,Eu nu inteleg tinuta. Tinuta asta as vrea sa rad cand o vad. Nu ma amuza, mi se pare tampa, sincer iti zic!”. Usturator! Daca primeste sau nu primeste stele in aceasta seara, dar si ce spun ceilalti doi jurati despre Maria, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました