Bravo, ai stil! – Iris, indrazneata si sexy!… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, indrazneata si sexy!… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, indrazneata si sexy!…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris, indrazneata si sexy! Look-ul il duce pe Alex Abagiu cu gandul la Madonna!
Bravo, ai stil! – Iris, indrazneata si sexy! Look-ul il duce pe Alex Abagiu cu gandul la Madonna in anii ’80!

Este a doua zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun.
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 4 iulie, prima concurenta si cea care deschide seria defilarilor este Iris, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil”, iar ceea ce ne propune astazi in materie de styling… cu siguranta va va lasa fara cuvinte. Extrem de sexy si cu atitudine, Iris face o defilare ca la carte. Unde merge imbracata asa, aflam din acest material.
Maurice Munteanu: ,,Sa ne spuna ultimele trei pacate pe care le-a comis in ultima perioada!”.

Daca tinuta din editia trecuta a fost perfecta din cap pana-n picioare, fara cusur, trebuie sa stiti ca si ea din seara aceasta e la fel.
Raluca Badulescu: ,,In viata vietisoarei mele nu ma asteptam sa apari asa. Esti sexy, vreau sa ma imbrac asa oricand!”. Pantofii si geanta nu ii place lui Maurice Munteanu, insa Iris a reusit sa le integreze perfect intr-un styling de nota 10.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました