Bravo, ai stil! – Jasmine, vehementa la adre… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine, vehementa la adre… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine, vehementa la adre…

ES
Bravo, ai stil! – Jasmine, vehementa la adresa Mariei: ,,Este ajutata si lucreaza in domeniu!"
Bravo, ai stil! – Jasmine, vehementa la adresa Mariei: ,,Este ajutata si lucreaza in domeniu!”

Este a treia zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 5 iulie, cea de-a opta si ultima concurenta care ne incanta privirile este Maria, concurenta care in ultimele zile le-a tinut pe jar pe ale ei colege de competitie. Cu ce credeti? Cu povestea in care vorbeste despre o vulpe sireata. Jasmine si Iris au fost cele doua concurente care s-au simtit aici, insa Maria inca pastreaza misterul, caci nu vrea sa dezvaluie la cine a facut referire.

Ieri, la testimoniale, Jasmine a facut o asociere care bate la ochi. Care este legatura dintre ursuletul Cici, tinutele Mariei si umerasele? In culise, pe de alta parte, tot Jasmine a fost cea care a afirmat ca doua dintre colegele sale, adica Maria si Iris, au ajutor pe partea de creatie a stylingurilor. Faptul ca ele au absolvit moda, in ochii lui Jasmine constituie un mare avantaj. Maria nu a stat indiferenta si i-a dat Jasminei replica: ,,Faptul ca am studiat moda a fost din pasiune, iar asta nu inseamna ca celelalte conxurente sunt mai prejos decat noi!”. In platou, aceste discutii au capatat o alta conotatie. Alte conxurente au deschis alte subiecte, insa la ce consens au ajuns, aflam din acest material.

Legat de tinuta Mariei, va lasam pe voi sa aflati care este verificatul juratilor!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました