Bravo, ai stil! – Raluca il vede pe Abe Sapi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Raluca il vede pe Abe Sapi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Raluca il vede pe Abe Sapi…

未分類
Bravo, ai stil! – Raluca il vede pe Abe Sapien din filmul Hellboy, in Iris! Maurice, ingrozit…
Bravo, ai stil! – Raluca il vede pe Abe Sapien din filmul Hellboy, in Iris! Maurice, ingrozit…

Este a patra zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 6 iulie, cea de-a opta si ultima concurenta care ne incanta privirile, este Iris, veterana sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea care, speram sa nu ne inselam, a castigat cele mai multe gale, si cea care propune unele dintre cele mai bune tinute. Cu ce ne mai suprinde si in aceasta seara, aflam chiar acum.

Raluca Badulescu: ,,Toate aveti astazi mesaje subliminale. Trebuie sa iti spun ceva care m-a tulburat cand te-am vazut: semeni cu un caras!”. Pe de alta parte, din pacate, rochia lui Iris il ingrozeste pe Maurice Munteanu: ,,Volumele rochiei sunt nenorocire!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました