Bravo, ai stil! – Rebecca, asaltata de mesaj… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca, asaltata de mesaj… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca, asaltata de mesaj…

ES
Bravo, ai stil! – Rebecca, asaltata de mesaje rasiste: ,,Esti o neagra si nu te suport…"
Bravo, ai stil! – Rebecca, asaltata de mesaje rasiste: ,,Esti o neagra si nu te suport din cauza asta..”

Dupa cum bine stiti, competitia stilistica s-a mutat la Kanal D, editiile putand fi vizionate de miercuri pana vineri, de la ora 22:30. In afara de ora locul si ora difuzarii, nu s-a schimbat nimic altceva. Am ramas in aceeasi formula minunata: opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, tinute care mai de care mai spectaculoase, imagini picante din culise si, bineinteles, cei trei jurati unici: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alexandru Abagiu.
Prima zi din cea de-a 15-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” a fost un succes total pentru aproape toate concurentele, insa tare suntem curiosi ce ne-au pregatit si pentru editia din aceasta seara. Daca si voi sunteti nerabdatori sa aflati, atunci dati repede click pe material si bucurati-va de o experienta unica, o experienta fascinanta in universul modei. Nu uitati ca va puteti sustine concurenta favorita in continuare. Ele au mare nevoie de sustinerea voastra si apreciaza fiecare vot in parte. ❤

In editia din 13 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Rebecca, frumoasa noastra concurenta care isi merita pe deplin statutul de cea mai buna dansatoare din cadrul acestui sezon. Ei bine, ce ne-a pregatit si in materie de tinuta, caci pe dans sta bine si in aceasta seara, aflam chiar din materialul de fata.

Pana cand Rebecca va merge in fata jurizarilor, trebuie sa abordam un subiect extrem de sensibil in aceasta seara.
Într-o postare pe rețelele sociale, Rebecca a îndemnat oamenii să-și exprime opiniile și criticile constructive, fără a recurge la jigniri sau comentarii răutăcioase. Cu toate acestea, ea a fost supusă unui val de mesaje rasiste și ofensive. În cadrul editiei de astazi “Bravo, ai stil!”, Rebecca a dorit să împărtășească exact cuvintele pe care le-a primit, subliniind gravitatea situației.

“Am facut o postare si am rugat oamenii foarte frumos ca accept critici si comentarii, dar sa nu ma mai jigneasca… Erau comentarii rautacioase! Vreti sa va spun exact cuvintele pe care le primesc?”, spune Rebecca cu vocea tremuranda.

Maurice Munteanu se arata idignat fata de aceasta situatie mentionand ca aceste comentarii răutăcioase și rasiste de pe rețelele de socializare nu pot fi tolerate și trebuie să existe consecințe pentru cei care le perpetuează.

“Este inacceptabil ca astfel de comportamente să rămână fără consecințe”, a declarat socat Maurice Munteanu.

De asemenea, si Ilinca Vandici si-a exprimat profund regretul față de aceasta situatie condamnand totodata orice formă de discriminare, ură și violență. Prezentaroare emisiunii “Bravo, ai stil!” a reiterat faptul ca in cadrul emisiunii se promoveaza un mediu pozitiv, în care concurentele se simt în siguranță și respectate, incurajand totodata empatia, toleranța și dialogul constructiv, principii care raman fundamentale în cadrul emisiunii de la Kanal D.

“O sa spun inca o data, nu incurajam un astfel de comportament in niciun caz, nicio secunda, nicio imprejurare!”, spune ferm Ilinca Vandici.

Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました