Bravo, ai stil! – Jasmine face ravagii! Iris… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine face ravagii! Iris… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine face ravagii! Iris…

ES
Bravo, ai stil! – Jasmine face ravagii! Iris, revoltata din cauza acuzatiilor ei! ,,Iris este la…"
Bravo, ai stil! – Jasmine face ravagii! Iris, revoltata din cauza acuzatiilor ei! ,,Iris este la un telefon distanta fata de orice designer”

Cat de repede am ajuns si in cea de-a 16-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este miercuri, asa ca duelul stilistic incepe din nou, iar cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” trebuie sa arate ceea ce pot si ca isi merita locul aici.
Editia concept de vinerea trecuta, ,,Pool Party”, a reusit sa le faca pe fetele noastre dragi sa isi depaseasca multe limite. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive. Juratii nu au fost deloc indulgenti, iar majoritatea au obtinut note mari pe munca si creativitatea lor. Maria a fost aleasa pentru a ocupa primul loc, asta dupa ce mai multe concurente au obtinut 5 pe linie, o performanta uriasa in sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”.

Ei bine, si editia din aceasta seara se anunta la fel de incendiara ca cele difuzate pana acum. Ne vom distra alaturi de concurente si de jurati, vom afla mai multe trucuri si informatii din lumea modei, insa, din pacate, ne vom confrunta si cu o situatie neasteptata. Din cele 8 concurente, una dintre ele nu isi face aparitia in platou. De ce si despre cine este vorba, aflam chiar in aceasta seara! Ramaneti alaturi de noi si nu uitati ca emisiunea ,,Bravo, ai stil!” poate fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 22:30, doar la Kanal D.

In editia din 19 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Jasmine.
Jasmine nu se afla de la inceput in cadrul competitiei noastre, insa a demonstrat fara doar si poate ca locul ei este aici, printre celelalte concurente, printre jurati, in fata voastra, a celor care ne urmariti in numar extrem de mare si care ne sustineti la orice pas. ❤
Editia concept a fost pentru ea un succes total si tot asa speram sa fie si editia din aceasta seara. Haideti sa vedem ce ne-a pregatit Jasmine.

Pana cand Jasmine va merge in fata juratilor pentru verdictul final, e musai sa poposim si in culisele ,,Bravo, ai stil!”, acolo unde Jasmine a facut cateva declaratii acide. Nici Iris nu s-a lasat mai prejos, caci ea este concurenta care a intrat in vizorul tinerei noastre. Acestea se acuza reciproc ca au acces oricand si la orice ora la tinute create de designeri faimosi. Din nou s-a adus in discutie subiectul despre profesorul lui Iris, aspect care a facut-o pe concurenta sa isi iasa din nou din minti. Aceste tachinari au continuat si in platou. La un moment dat, Alexandra nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in hohote de ras. Ce a declasat totul si care este deznodamantul acuzatiilor dintre Jasmine si Iris, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました