Bravo, ai stil! – Rebecca, look spectaculos!… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca, look spectaculos!… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca, look spectaculos!…

未分類
Bravo, ai stil! – Rebecca, look spectaculos! Maurice Munteanu vede o mare evolutie!
Bravo, ai stil! – Rebecca, look spectaculos! Maurice Munteanu vede o mare evolutie!

Cat de repede am ajuns si in cea de-a 17-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este miercuri, asa ca duelul stilistic incepe din nou, iar cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” trebuie sa arate ceea ce pot si ca isi merita locul aici.
Editia concept de vinerea trecuta, ,,Papusi”, a reusit sa le faca pe fetele noastre dragi sa isi depaseasca multe limite. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive. Juratii nu au fost deloc indulgenti, iar majoritatea au obtinut note mari pe munca si creativitatea lor.
Ei bine, si editia din aceasta seara se anunta la fel de incendiara ca cele difuzate pana acum. Ne vom distra alaturi de concurente si de jurati, vom afla mai multe trucuri si informatii din lumea modei, dar vom fi martorii si scenelor controversate si picante din culise. Ramaneti alaturi de noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.
P.S – Sa stiti ca azi avem parte de intalnire cu o noua concurenta. Cine este, cum o cheama, de unde vine, cu ce ganduri la ,,Bravo, ai stil!”, aflam in aceasta seara.

In editia din 26 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat dansatoarea noastra superba, Rebecca, astazi super, super indrazneata si creativa. Oare va fi de ajuns tinuta ei pentru acest moment al competitiei? Haideti sa aflam.

Alexandra, despre tinuta pe care Rebecca o propune in aceasta seara: ,,Ai o tinuta foarte frumoasa. Ma duce putin cu gandul la referinta Rihannei, dar la par as face altceva!”.

Sa aiba si juratii aceeasi parere? Trebuie sa stiti ca Maurice Munteanu vede o mare evolutie. Daca primeste sau nu primeste Rebecca cele trei stele in aceasta seara, aflam din materialul exclusiv.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました