Bravo, ai stil! – JASMINE, PRINSA DE RALUCA … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – JASMINE, PRINSA DE RALUCA … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – JASMINE, PRINSA DE RALUCA …

ES
Bravo, ai stil! – JASMINE, PRINSA DE RALUCA BADULESCU! STYLINGUL, ASEMANATOR CU CEL PURTAT DE JURATA
Bravo, ai stil! – JASMINE, PRINSA DE RALUCA BADULESCU! STYLINGUL EI, ASEMANATOR CU CEL PURTAT DE JURATA!

Cat de repede am ajuns si in cea de-a 17-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este miercuri, asa ca duelul stilistic incepe din nou, iar cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” trebuie sa arate ceea ce pot si ca isi merita locul aici.
Editia concept de vinerea trecuta, ,,Papusi”, a reusit sa le faca pe fetele noastre dragi sa isi depaseasca multe limite. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive. Juratii nu au fost deloc indulgenti, iar majoritatea au obtinut note mari pe munca si creativitatea lor.
Ei bine, si editia din aceasta seara se anunta la fel de incendiara ca cele difuzate pana acum. Ne vom distra alaturi de concurente si de jurati, vom afla mai multe trucuri si informatii din lumea modei, dar vom fi martorii si scenelor controversate si picante din culise. Ramaneti alaturi de noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.
P.S – Sa stiti ca azi avem parte de intalnire cu o noua concurenta. Cine este, cum o cheama, de unde vine, cu ce ganduri la ,,Bravo, ai stil!”, aflam in aceasta seara.

In editia din 26 iulie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, superba noastra Jasmine, cea care reuseste sa starneasca reactii la fiecare pas. E clar, e si ea una dintre cele mai bune si mai puternice prezente din aceasta competitie stilistica, cu multe laude la activ, stele si multe voturi de la cei de acasa. Si daca in editia concept ,,Papusi” a cam dat gres cu tinuta, tare suntem curiosi daca si-a revenit in aceasta seara. Haideti sa aflam.

In fata fetelor, jurizarea Jasminei s-a lasat cu scantei. Maria nu s-a mai putut abtine si chiar daca iarta, iata ca nu uita cand este calcata pe coada. Tanara a tinut sa faca o remarca cu privire la geanta pe care a ei colega a ales sa o alature tinutei: ,,Este fake?”. Aceasta remarca a fost facut de Maria din cauza ca si ea, la randu-i, a fost acuzata de Jasmine ca aduce in platou falsuri.

Ei bine, iata ca ne confruntam cu o situatie nu prea placuta. Raluca Badulescu nu a purtat sa taca si a spus lucrurilor pe nume. Jasmine a venit imbracata cu aceeasi tinuta pe care Raluca Badulescu a purtat-o intr-una dintre editiile trecute. Ce spune jurata ,,Bravo, ai stil!”, cum se apara Jasmine, ce spun si ceilalti jurati, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました