Bravo, ai stil! – ANDREEA O FACE PRAF PE ALE… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ANDREEA O FACE PRAF PE ALE… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ANDREEA O FACE PRAF PE ALE…

未分類
Bravo, ai stil! – ANDREEA O FACE PRAF PE ALEXANDRA: ,,Inainte era o mahalagioaica! Acum s-a potolit"
Bravo, ai stil! – ANDREEA O FACE PRAF PE ALEXANDRA: ,,Inainte era o mahalagioaica! Acum s-a potolit!”

Daca e joi, e clar, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, va bucura sufletele si va aduce cele mai noi informatii si tips and tricks din lumea modei. E a doua zi din cea de-a 17-a saptamana a acestui fascinant sezon si doar o zi ne mai desparte de editia concept. Va dam un mic spoiler: gala se anunta a fi una socanta si plina de surprize. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla si despre ce este vorba.

Dupa cum bine stiti, ieri, in editia miercuri, am primit-o in competitie cu bratele deschise pe Diana, o tanara superba, ambitioasa si cu mult bun gust si rafinament. Tinuta ei a reusit ieri sa surprinda doi dintre cei trei jurati, insa speram ca astazi va avea mai mult noroc. Le tinem pumnii tuturor fetelor si abia asteptam sa vedem ce tinute ne propun in aceasta seara.

In editia din 27 iulie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, frumoasa noastra concurenta, una dintre cele mai bune ale acestui sezon, asta desi nu se afla aici de la prima editie. Alexandra este o femeie extrem de creativa, cu multa originalitate, umor, carisma, stil si lista calitatilor sale poate continua. De un lucru suntem tare curiosi, va lua si ea cele trei stele din partea juratilor in aceasta seara? Curosi? Noi da!!!!

Ei bine, Rebecca a marturisit ieri, atat in culise, cat si in platou, ca Alexandra impacheteaza totul, de la vorbe, gesturi, mimica si pana la reactii, ca e foarte controlata: ,,Alexandra este o persoana careia ii place foarte mult sa vorbeasca, are cuvintele la ea, stie sa se controleze suficient de bine incat ascunda anumite emotii, lucruri pe care le-ar fi spus in alt fel. Este si acesta un talent. Jasmine este una din persoanele care stie sa se controleze. La fel si Andreea!”. In platou, aceasta discutie a continuat si, din pacate, a degenerat putin, caci Andreea si-a iesit din minti si a atacat-o pe Alexandra: ,,Alexandra era inainte mahalagioaica. Acum s-a potolit!”.

Cum a raspuns Alexandra acestor cuvinte, ce a urmat dupa, dar si care este verdictul juratilor, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました