Bravo, ai stil! – Alexandra, plansa toata: ,… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, plansa toata: ,… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, plansa toata: ,…

GAFA
Bravo, ai stil! – Alexandra, plansa toata: ,,Am facut o gafa eu! Am aflat ca e insurat!"
Bravo, ai stil! – Alexandra, plansa toata: ,,Am facut o gafa eu! Am aflat ca e insurat!”

Am ajuns ai in cea de-a 18-a saptamana a celui mai tare show despre moda, stil si atitudine – ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am incheiat cu bine o editie concept a carei teme le-a cam dat batai de cap concurentelor noastre. ,,Rock & Roll” nu este o tema pentru oricine, dar fetele noastre superbe ne-au aratat, din nou, cat de versatile pot fi, cat de mult au avansat de cand sunt aici, ne-au aratat ca pot orice si ca au o ambitie de fier. Din fericire, nu ne-am luat ramas bun de la nimeni. Ramanem in formula completa: Iris, Alexandra, Maria, Andreea, Rebecca, Jasmine, Aza si Diana.
Dam startul unei noi saptamani de foc, unei saptamani cu multe, multe provocari, lacrimi, emotii, conflicte in culise, acuzatii si mesaje din online ce ies la iveala. Va asteapta o editie cu multe surprize, asa ca fiti aproape de noi.

In editia din 02 august, prima concurenta care deschide seria defilarilor este Alexandra, una dintre cele mai bune concurente din cadrul sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, unicul show de moda din Romania. Aspiranta la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, Alexandra, a demonstrat, desi se afla de doar cateva luni alaturi de veterane, ca este capabila, sigura pe ea, ambitioasa, serioasa atunci cand e nevoie, extrem de versatila si cu mult, mult bun gust. Curiosi de ceea ce ne-a pregatit Alexandra in aceasta seara?
Trebuie sa stiti ca lacrimile au curs siroaie pe fata ei in aceasta seara. Atat de mult a plans, incat machiajul i s-a scurs. Care e motivul, aflam chiar de la ea.

Maurice Munteanu deschide seria juratilor primei concurente: ,,Nu-mi displace tinuta. Trebuie sa ai, insa, mare grija la zonele de interes. Mie privirea imi sare in varful capului, apoi machiajul care ma agita, am cureaua, sireturile ma agita. Smulge-le!”. Interesant. Voi ce parere aveti? Ce credeti, primeste sau nu primeste Alexandra cele trei stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました