Bravo, ai stil! – Se fereste Jasmine sa poar… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Se fereste Jasmine sa poar… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Se fereste Jasmine sa poar…

ES
Bravo, ai stil! – Se fereste Jasmine sa poarte dialoguri cu Maria? Rafuiala in culise!
Bravo, ai stil! – Se fereste Jasmine sa poarte dialoguri cu Maria? Rafuiala in culise!

Am ajuns ai in cea de-a 18-a saptamana a celui mai tare show despre moda, stil si atitudine – ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am incheiat cu bine o editie concept a carei teme le-a cam dat batai de cap concurentelor noastre. ,,Rock & Roll” nu este o tema pentru oricine, dar fetele noastre superbe ne-au aratat, din nou, cat de versatile pot fi, cat de mult au avansat de cand sunt aici, ne-au aratat ca pot orice si ca au o ambitie de fier. Din fericire, nu ne-am luat ramas bun de la nimeni. Ramanem in formula completa: Iris, Alexandra, Maria, Andreea, Rebecca, Jasmine, Aza si Diana.
Dam startul unei noi saptamani de foc, unei saptamani cu multe, multe provocari, lacrimi, emotii, conflicte in culise, acuzatii si mesaje din online ce ies la iveala. Va asteapta o editie cu multe surprize, asa ca fiti aproape de noi.

In editia din 02 august, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Maria, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, una dintre concurentele cu cele mai mari sanse la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”. Haideti sa vedem ce ne-a pregatit si astazi. Cum credeti ca va decurge jurizarea? Va avea Maria o tinuta cu “probleme” sau una fara cusur? Ramaneti alaturi de noi pentru a afla!

Pana la acel moment, insa, mergem in culise, locul unde Maria a spus, intr-un dialog cu Jasmine, ca este deranjata fiindca nu i se spun lucrurile in fata: ,,Am primit cateva imagini cum ca Jasmine isi pune descrieri la poze despre mine. De preferat ar fi sa vina cu dovezi la ceea ce spune despre mine si sa putem discuta si sa mergem mai departe. Ma deranjeaza ca nu spune in fata!”. Se fereste Jasmine sa poarte dialoguri cu Maria? In platou, unul dintre textele ce fac referire la Maria starneste controverse. Discutia dintre cele doua a divagat si s-a ajuns si la iubitul Mariei. Este sau nu este acesta stilist? O ajuta sau nu o ajuta sa isi creeze tinutele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました