Bravo, ai stil! – Iris, cu ochii in lacrimi … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, cu ochii in lacrimi … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, cu ochii in lacrimi …

未分類
Bravo, ai stil! – Iris, cu ochii in lacrimi in culise, dupa editia concept: ,,Jasmine nu ma lasa!"
Bravo, ai stil! – Iris, cu ochii in lacrimi in culise, dupa editia concept: ,,Jasmine nu ma lasa!”

Am ajuns ai in cea de-a 18-a saptamana a celui mai tare show despre moda, stil si atitudine – ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am incheiat cu bine o editie concept a carei teme le-a cam dat batai de cap concurentelor noastre. ,,Rock & Roll” nu este o tema pentru oricine, dar fetele noastre superbe ne-au aratat, din nou, cat de versatile pot fi, cat de mult au avansat de cand sunt aici, ne-au aratat ca pot orice si ca au o ambitie de fier. Din fericire, nu ne-am luat ramas bun de la nimeni. Ramanem in formula completa: Iris, Alexandra, Maria, Andreea, Rebecca, Jasmine, Aza si Diana.
Dam startul unei noi saptamani de foc, unei saptamani cu multe, multe provocari, lacrimi, emotii, conflicte in culise, acuzatii si mesaje din online ce ies la iveala. Va asteapta o editie cu multe surprize, asa ca fiti aproape de noi.

In editia din 02 august, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Iris, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Veterana noastra se tine bine pe pozitii si face fata tuturor provocarilor, mai ales conflictelor.

Dupa editia concept de vinerea trecuta, ,,Rock & Roll”, a existat un schimb de replici extrem de dur intre Iris si Jasmine. Culisele au rasunat de acuzatii, jigniri si lacrimi amare: ,,Eu am un suflet foarte bun. Mi se pare ca se duce la extrem, ca se manipuleaza, ca se minte si eu nu mai pot. Nu suport atata toxicitate. Nu mai pot. Nu am mai intalnit in viata mea o persoana ca Jasmine! Nu ii dau curs si tot nu ma lasa!”. Astazi, in platou, acest subiect a fost intens dezbatut, iar cele doua concurente s-au certat din nou.

Revenind, insa, la tinuta, trebuie sa stiti ca si stylingul propus de Iris in aceasta seara este unul fara cusur.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました