Bravo, ai stil! – Maria sparge gheata! Alex:… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria sparge gheata! Alex:… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria sparge gheata! Alex:…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria sparge gheata! Alex: "E cel mai bun exercitiu de styling din platou!"
Bravo, ai stil! – Maria sparge gheata! Alex: “E cel mai bun exercitiu de styling din platou!”

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 18-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 03 august, prima concurenta, dar si cea care deschide seria defilarilor din aceasta seara, este Maria, una dintre cele mai bune si pregatite concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Maria de afla in cadrul show-ului nostru de moda de ceva timp si a reusit sa isi construiasca o imagine, acea imagine a unei femei cu adevarat priceputa la moda, cu mult bun gust, rafinata, care stie sa faca din cateva articole vestimentare adevarate stylinguri. Daca pana acum a propus doar tinute fara cusur, oare cum se prezinta si in aceasta seara? Curiosi? Atunci play pe video si bucurati-va de o defilare ca la carte, comentarii spumoase, tips and tricks din lumea modei si a industriei de beaty, dar si de hohote de ras si multa, multe energie pozitiva.

Raluca Badulescu: ,,Nu te-am mai vazut in zona asta vestimentara pana acum. Iti vine foarte bine. Peruca este foarte misto si sustine demersul stilistic. Tinuta este foarte buna. Desi agresiva, imi place foarte mult!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました