Bravo, ai stil! – Diana simte priviri din pa… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Diana simte priviri din pa… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Diana simte priviri din pa…

未分類
Bravo, ai stil! – Diana simte priviri din partea Alexandrei si a lui Iris! "Se simte tensiune…"
Bravo, ai stil! – Diana simte priviri din partea Alexandrei si a lui Iris! “Se simte tensiune…” Tinuta, DIVINA!

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 18-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 03 august, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Diana, ultima concurenta care a pasit in cadrul show-ului nostru de moda. Lipsa experientei se vede cu ochiul liber in cazul ei, insa asta nu inseamna ca o impiedica sa incerce si sa exploreze noi zone stilistice. A intrat in cadrul sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cu o tinuta eleganta si iata ca si astazi ne incanta in aceeasi nota. Haideti sa o vedem si sa-i ascultam povestea.

Ei bine, pana vom afla care este verdictul juratilor in cazul tinutei sale, mergem in culise, acolo unde, in editia trecuta, Diana a spus ca nu vrea sa mai fie bagata in seama de persoanele care nu o suporta: ,,Se simte tensiune in platou. Deocamdata nu vreau sa dau nume!”. Pe de alta parte, in prima ei editie concept, Diana a marturisit ca a fost deranjata ca Iris a ras de Aza si a cam luat-o in bataie de jos. De asemenea, Diana ar simti priviri taioase din partea Alexandrei si a lui Iris. Asa sa fie, oare?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました