Bravo, ai stil! – Shakira si Lana Del Rey in… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Shakira si Lana Del Rey in… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Shakira si Lana Del Rey in…

未分類
Bravo, ai stil! – Shakira si Lana Del Rey in platou! Aza si Diana i-au socat pe jurati!
Bravo, ai stil! – Shakira si Lana Del Rey in platou! Aza si Diana i-au socat pe jurati!

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 18-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 03 august, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile si care se incumeta sa ne arata tinuta este Aza, frumoasa noastra artista. Ei bine, ieri, din pacate, Aza nu a ales o tinuta care sa ii puna in valoare corpul, doar ca astazi are mari sanse sa se intoarca pe scaun cu cele trei stele. Trebuie sa stiti ca dupa o defilare ca la carte, Aza si Diana au incins atmosfera. S-au transformat in Shakira si Lana Del Rey, iar Rebecca, Rebecca a oferit cateva lectii de cabaret. Urmeaza un episod incendiar.

Revenind, insa, la tinuta, Alex Abagiu deschide seria jurizarilor: ,,Imi place mult de tot ceea ce ai facut in zona capului. Nu aveai nevoie de mai multe cristale. Un look foarte bine tinut sub control!”. Ce spun Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, dar si daca primeste Aza cele trei stele, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました