Bravo, ai stil! – Jasmine repeta zona stilis… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine repeta zona stilis… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine repeta zona stilis…

ES
Bravo, ai stil! – Jasmine repeta zona stilistica! Asocierea pieselor, neinspirata! Juratii taxeaza!
Bravo, ai stil! – Jasmine repeta zona stilistica! Asocierea pieselor, neinspirata! Juratii taxeaza!

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 18-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 03 august, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este mai mereu in centrul atentiei atat in platou cat si in culise, iar la capitolul tinute se descurca de minune de cele mai multe ori.

Maria, despre tinuta pe care Jasmine o propune in aceasta seara: ,,Imi place foarte mult ce ai facut la nivelul fetei, la machiaj ma refer. Nu-mi place coafura, nu-mi place cocul. Nu da un aer neaparat fin. Nu se pare ca ai mai propus ceva asemanator. Ai fi putut face altceva cu acest sacou!”.

Juratii, insa, nu au un verdict tocmai imbucurator pentru Jasmine. Maurice Munteanu este de parere ca ceea ce a facut in aceasta seara este ,,definitia cuconismului”. Incaltarile nu sunt bine alese, fusta este mult, mult prea lunga, iar coafura este de hora. Ce spun, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました