Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, impresionat d… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, impresionat d… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, impresionat d…

ES
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, impresionat de aparitia Azei: ,,E haotic, e Aza!"
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, impresionat de aparitia Azei: ,,E haotic, e Aza! Ma duci cu gandul la o papusa!”

Am ajuns si in cea de-a 19-a saptamana a celui mai tare show despre moda, stil si atitudine – ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am incheiat cu bine o editie concept a carei teme le-a cam dat batai de cap concurentelor noastre. ,,Bal de Epoca” nu este o tema pentru oricine, mai ales ca este si prima oara in istoria ,,Bravo, ai stil!” când fetele sunt supuse unei asemenea provocari, dar ne-au aratat, din nou, cat de versatile pot fi, cat de mult au avansat de cand sunt aici, ne-au aratat ca pot orice si ca au o ambitie de fier. Din fericire, nu ne-am luat ramas bun de la nimeni. Ramanem in formula completa: Iris, Alexandra, Maria, Andreea, Rebecca, Jasmine, Aza si Diana.
Dam startul unei noi saptamani de foc, unei saptamani cu multe, multe provocari, lacrimi, emotii, conflicte in culise, acuzatii si mesaje din online ce ies la iveala. Va asteapta o editie cu multe surprize, asa ca fiti aproape de noi.

In editia din 09 august, prima concurenta care ne incanta privirile este Aza, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Frumoasa Aza se simte extrem de bine in lumina reflectoarelor, dar oare cat de bine se simte si in tinuta pe care o prezinta in aceasta seara? Raspunsul il aflam chiar de la ea.

Maria, despre tinuta pe care Aza o propune: ,,Imi place cromatic, insa mi se pare destul de putin. Sandalele nu le vad neaparat integrate in tinuta. Te vad in zona ta de confort. E fetitistica, esti foarte tu in aceasta seara!”.
Brusc, sustinatorii devin punctul principal si de interes pentru concurentele noastre. Cum au ajuns la acest subiect, aflam din material.

Legat de tinuta, trebuie sa stiti ca parerile sunt impartite in ceea ce-i priveste pe jurati. Machiajul este unul pe placul lui Alex Abagiu si il vede perfect si potrivit pentru frumoasa noastra Aza. Combinatia pieselor, insa, perturba vizual.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました