Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, discut… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, discut… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, discut…

ES
Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, discutie sincera despre neintelegerile create!
Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, discutie sincera despre neintelegerile create!

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 19-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 10 august, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Andreea, care, pare-se, a plecat in vacanta.. chiar inainte de editia concept. Curiosi ce poveste are tinuta de plaja a Andreei?

Pana vom afla care este verdictul in ceea ce priveste tinuta Andreei, e musai sa mergem in culise, locul unde ea si Jasmine au purtat o discutie cat se poate de sincera si clarificatoare. Dupa cum bine stiti, Jasmine si Andreea sunt prietene bune. Se ajuta, se inteleg bine, impartasesc aceeasi viziune despre competitie si despre celelalte concurente, doar ca in ultima vreme.. relatia lor scartaie. Ieri, Andreea a spus lucrurilor pe nume, si anume faptul ca Jasmine o cam inteapa fara oprire, aspect sesizat de prieteni si familie. De ce face asta? Face asta sau nu? Cum se apara Jasmine? Discutia a continuat si in platou, iar celelalte concurente nu au ezitat sa-si exprime parerea.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました