Bravo, ai stil! – Rebecca a incins atmosfera… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca a incins atmosfera… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca a incins atmosfera…

未分類
Bravo, ai stil! – Rebecca a incins atmosfera! Partenerul de dans a facut senzatie!
Bravo, ai stil! – Rebecca a incins atmosfera! Partenerul de dans a facut senzatie!

Cea de-a 19-a editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, isi deschide larg portile pentru a ne oferi un spectacol de zile mari. O noua saptamana din show-ul de moda care a cucerit Romania se incheie, dar se incheie intr-un cadru de poveste, intr-un cadru exotic, feminin, care incinge imaginatia tuturor. Am avut pana acum fel de fel de teme, insa cea din aceasta seara le-a pus pe fete la munca in adevaratul sens al cuvantului. Tineti-va bine – tema celei de-a 19-a editii concept este – ,,Tropical – Exotic Glam”, o tema fascinanta, o tema care scoate la suprafata tot ceea ce au de oferit concurentele noastre minunate. Cu ce ne vor surprinde, ce note vor lua, cu ce momente ne vor bucura ochii, dar si ce alte conflicte ies la suprafata, aflam in aceasta seara.
Alex Abagiu: ,,Tropical – Exotic este pentru mine o tema cu iz de vacanta. Inseamna o petrecere undeva pe inserat, torte, plante exotice, cocteiluri colorate, viata, muzica antrenanta, ritmuri pe care poate nu le-am mai auzit – toate acele ingrediente ale unei petreceri superbe la care abia astept sa ajung in vara asta!”.
Sa dam drumul defilarilor!

In editia din 11 august, in cea de-a 19-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, in editia concept – Tropical Exotic Glam – cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Rebecca. Ea a optat pentru o tinuta atipica si un moment care a facut deliciul tuturor celor prezenti in platou. Partenerul de dans al frumoasei noastre concurente a facut senzatie la bustul gol.

Maurice Munteanu deschide seria jurizarilor: ,,Te prinde foarte bine nuanta, ai dansat superbisim. Exista ceva care ma agita in zona accesorizarii. Rujul e dinvin, ochii se vad divin, parul e superb, iar pentru acel baiat.. nu avem nota”. Oare primeste Rebecca 5 pe linie?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました