Bravo, ai stil! – Juratii, fara cuvinte la a… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii, fara cuvinte la a… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii, fara cuvinte la a…

ES
Bravo, ai stil! – Juratii, fara cuvinte la aparitia Alexandrei: ,,Esti impecabila! Excelent!"
Bravo, ai stil! – Juratii, fara cuvinte la aparitia Alexandrei: ,,Esti impecabila! Excelent!”

Cea de-a 19-a editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, isi deschide larg portile pentru a ne oferi un spectacol de zile mari. O noua saptamana din show-ul de moda care a cucerit Romania se incheie, dar se incheie intr-un cadru de poveste, intr-un cadru exotic, feminin, care incinge imaginatia tuturor. Am avut pana acum fel de fel de teme, insa cea din aceasta seara le-a pus pe fete la munca in adevaratul sens al cuvantului. Tineti-va bine – tema celei de-a 19-a editii concept este – ,,Tropical – Exotic Glam”, o tema fascinanta, o tema care scoate la suprafata tot ceea ce au de oferit concurentele noastre minunate. Cu ce ne vor surprinde, ce note vor lua, cu ce momente ne vor bucura ochii, dar si ce alte conflicte ies la suprafata, aflam in aceasta seara.
Alex Abagiu: ,,Tropical – Exotic este pentru mine o tema cu iz de vacanta. Inseamna o petrecere undeva pe inserat, torte, plante exotice, cocteiluri colorate, viata, muzica antrenanta, ritmuri pe care poate nu le-am mai auzit – toate acele ingrediente ale unei petreceri superbe la care abia astept sa ajung in vara asta!”.
Sa dam drumul defilarilor!

In editia din 11 august, in cea de-a 19-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, in editia concept – Tropical Exotic Glam – cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra. Ea a optat pentru o tinuta atipica, originala, asa cum ne-a obisnuit mereu. Coafura este de departe cireasa de pe tort, iar tinuta ii pune in evidenta toate trasturile.
Diana, la testimoniale: ,,Zici ca eram la un show de pornografie. Ce e cu topul ala.. oribil mi se pare!”.

In cazul Alexandrei, Alex Abagiu deschide seria jurizarilor: ,,Imi place ce ai facut in zona capului. Te felicit pentru indemanarea cu care ai reusit sa-ti faci aceasta coafura. Partea de machiaj mi se pare super bine integrata, atat cu parul, cat si cu tinuta. E putin redundant lantul de la nas, in rest, e un look foarte bine construit!”. Ce spun Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, dar si ce note primeste Alexandra, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました