Bravo, ai stil! – Andreea varsa lacrimi amar… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea varsa lacrimi amar… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea varsa lacrimi amar…

ES
Bravo, ai stil! – Andreea varsa lacrimi amare: ,,Poate imi trebuie si mie un stilist, cum au restul"
Bravo, ai stil! – Andreea varsa lacrimi amare: ,,Poate imi trebuie si mie un stilist, cum au restul fetelor”

Cea de-a 19-a editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, isi deschide larg portile pentru a ne oferi un spectacol de zile mari. O noua saptamana din show-ul de moda care a cucerit Romania se incheie, dar se incheie intr-un cadru de poveste, intr-un cadru exotic, feminin, care incinge imaginatia tuturor. Am avut pana acum fel de fel de teme, insa cea din aceasta seara le-a pus pe fete la munca in adevaratul sens al cuvantului. Tineti-va bine – tema celei de-a 19-a editii concept este – ,,Tropical – Exotic Glam”, o tema fascinanta, o tema care scoate la suprafata tot ceea ce au de oferit concurentele noastre minunate. Cu ce ne vor surprinde, ce note vor lua, cu ce momente ne vor bucura ochii, dar si ce alte conflicte ies la suprafata, aflam in aceasta seara.
Alex Abagiu: ,,Tropical – Exotic este pentru mine o tema cu iz de vacanta. Inseamna o petrecere undeva pe inserat, torte, plante exotice, cocteiluri colorate, viata, muzica antrenanta, ritmuri pe care poate nu le-am mai auzit – toate acele ingrediente ale unei petreceri superbe la care abia astept sa ajung in vara asta!”.
Sa dam drumul defilarilor!

In editia din 11 august, in cea de-a 19-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, in editia concept – Tropical Exotic Glam – cea de-a doua concurenta are ne incanta privirile este Andreea. Ea a optat pentru o tinuta de-a dreptul tropicala, cu verde, auriu si portocaliu. A reusit, oare, sa se incadreze in tema? Trebuie sa stiti ca au sarit scantei intre Diana si Alexandra, momentul Andreei fiind umbrit de atitudinea celor doua concurente. Iris acuza ca Diana ar fi amenintat-o pe Alexandra ca o va bate in culise.

Legat de tinuta propusa de Andreea in aceasta seara, Alex Abagiu deschide seria jurizarilor: ,,Ai facut ce ai facut si ai ajuns sa semeni cu un cocktail. Ma duci cu gandul la un pepene. Inteleg desenul facut, te-ai gandit la tema, ai bifat toate aspectele reprezentative, dar rezultatul final e o salata cu de toate!”. Jurizarea s-a lasat cu lacrimi amare. Ce note a primit concurenta, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました