MARTORI AI MINUNILOR LUI DUMNEZEU – Sandu și… | 質問の答えを募集中です! MARTORI AI MINUNILOR LUI DUMNEZEU – Sandu și… | 質問の答えを募集中です!

MARTORI AI MINUNILOR LUI DUMNEZEU – Sandu și…

未分類
MARTORI AI MINUNILOR LUI DUMNEZEU – Sandu și Daniela Dinu – Ce bine că ești cu Ramona Dărvășan
MARTORI AI MINUNILOR LUI DUMNEZEU – Sandu și Daniela Dinu – Ce bine că ești cu Ramona Dărvășan

În 36 de ani de căsnicie au trecut prin multe situații la limită în care au experimentat minuni. Au văzut cum Dumnezeu s-a atins de viața lor, le-a protejat fiul într-un accident grav, ea a suferit un AVC tranzitoriu care nu a lăsat nicio problemă, iar el a trecut prin chinuri mari când a suferit de COVID, pentru că a simțit că nu mai poate respira și că în curând va muri. Ce s-a întâmplat?
Află experiențele remarcabile ale familiei Dinu la emisiunea CE BINE CĂ EȘTI! cu Ramona Dărvășan, duminică, de la ora 19:00, la A7TV.
Ne puteți urmări pe: https://www.a7tv.ro/ și pe https://youtube.com/c/a7tvlive

#casnicie #minuni #vindecare #martori #covid#SanduDinu #DanielaDinu #accident #pocainta #rromi #copii #relatiedecuplu #casatorie #cuplu #iubire #familie #povestededragoste #lectiideviata #lovestory #a7tv #RamonaDarvasan #CeBineCaEsti

🔹 Abonează-te la canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/2HMI0oz

🔹 Urmărește-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/a7tv.ro/

🔹 Află ultimele noutăți de pe site-ul nostru: https://www.a7tv.ro

A7TV este o televiziune generalistă, care își propune să aducă în peisajul audio-vizual bunul simț, educația, spiritualitatea autentică, cultura și valorile care definesc umanitatea.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました