Casa Iubirii – BIANCA SE REVOLTA: ,,In visel… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – BIANCA SE REVOLTA: ,,In visel… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – BIANCA SE REVOLTA: ,,In visel…

未分類
Casa Iubirii – BIANCA SE REVOLTA: ,,In visele tale o sa ai o femeie ca mine!" Mihaela, geloasa?
Casa Iubirii – BIANCA SE REVOLTA: ,,In visele tale o sa ai o femeie ca mine!” Mihaela, macinata de gelozie?

Robert, Bianca, Alex, din nou intr-un conflict fara sfarsit.
Robert este sigur ca daca acum ar vrea sa o aiba pe Bianca, ar putea, mai ales ca el crede ca Bianca este intr-o relatie cu Alex doar de dragul emisiunii si, mai ales, pentru a-l face pe el gelos. Tot el a afirmat ca Bianca isi doreste o relatie cu el, doar ca daca il va parasi pe Alex, clar nu se va mai indrepta nimeni spre ea, nici macar el, iar parcursul in emisiune ar putea sa se termine.
Radu, insa, este de parere ca Robert o ironizeaza, dar nu e asa. Robert chiar e serios cand spune ca poate s-o aiba pe Bianca cand bate din palme.
Mihaela a ramas la mijloc. Il place pe Robert si nu s-a ferit niciodata sa spuna asta. A tot incercat sa se apropie de el, iar acum o deranjeaza glumele dintre Bianca si Robert, chiar daca sunt niste glume cu iz de cearta.

Bianca il avertizeaza pe Robert ca va sta o viata intreaga langa Alex, asta ca sa-i faca lui in ciuda: ,,Tu crezi ca te plac, dar nu observi cine chiar te place!”.
Robert nu opreste asaltul asupra Biancai: ,,Mihaela e la cer si tu esti la pamant!”.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました