Bravo, ai stil! – Verdict usturator pentru M… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Verdict usturator pentru M… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Verdict usturator pentru M…

未分類
Bravo, ai stil! – Verdict usturator pentru Milena: ,,Geanta e oribila, nu pot sa nu spun asta!"
Bravo, ai stil! – Verdict usturator pentru Milena: ,,Geanta e oribila, nu pot sa nu spun asta!”

In editia din 5 aprilie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Milena. Fusta in colturi nu i-a adus ieri noroc, dar poate tinuta de astazi da.

In aceasta seara, Milena merge la avanpremiera piesei ,,Pescarusul”, de Anton Cehov, la un teatru din Londra. Sa fie, oare, tinuta potrivita contextului?
Sorinei nu-i place geanta, insa machiajul si, per total, zona capului, este interesant, spune ea. Constantiei nu-i place geanta, insa apreciaza intentia de outfit: ,,Este ceva mai mult decat ceea ce ai avut pana acum. Parul l-as fi strans cumva. Pantalonii sunt destul de lungi, in rest, e ok!”.

Daca si juratii vor da astazi un verdict ok, ramane de aflat.
Inca de la primele cuvinte ale juratilor, ne dam seama ca tinuta nu este un tocmai buna. Alex Abagiu, pe partea de make-up si par, apreciaza faptul ca fata ei nu este foarte incarcata astazi. Pe de alta parte, el ii recomanda la aceasta tinuta o coada prinsa la spate, cat se poate de lejer, accesorizata si o funda spre varful firelor de par. In schimb, geanta este orbila, spune el, si nu se putea abtine sa nu spuna asta.
Daca primeste Milena stele sau nu, ramane de vazut!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました