Bravo, ai stil! – Constantia l-a pus pe Maur… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia l-a pus pe Maur… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia l-a pus pe Maur…

未分類
Bravo, ai stil! – Constantia l-a pus pe Maurice in dificultatea de a juriza: ,…nu e o tinuta"
Bravo, ai stil! – Constantia l-a pus pe Maurice in dificultatea de a juriza: ,,Ce ai facut azi nu e o tinuta”

In editia din 5 aprilie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Constantia, extrem de romantica si visatoare de obicei, azi, mult mai indrazneata.

In aceasta seara, Constantia merge la niste cursuri de desen, acolo unde ii va invata pe micuti cum sa centreze copacii si multe altele ce tin, evident, de desen.
Desenul ca desenul, dar tinuta este un outfit bun, din punctul de vedere al Milenei: ,,Este ok, insa voiam ceva mai sexy!”. Beatrice are si ea cuvinte de lauda la adresa tinutei Constantiei, insa Iris spune ca nu s-ar imbraca asa nici macar acasa.

Alex Abagiu atrage atentia: ,,Esti a doua sau a treia oara fara geanta!”. Acesta, sa fie, oare singurul defect al acestui stiling? Modul in care Constantia si-a aranjat astazi parul il suprinde placut pe juratul nostru, iar in cazul tinutei, spune Maurice, nu prea are ce analiza: ,,Ce ai facut azi nu e o tinuta. E la misto!”.
Daca va primi azi stele sau nu, aflam din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました