Bravo, ai stil! – Rochia nu o avantajeaza pe… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rochia nu o avantajeaza pe… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rochia nu o avantajeaza pe…

ES
Bravo, ai stil! – Rochia nu o avantajeaza pe Constantia! Raluca: ,,Esti prea miniona…"
Bravo, ai stil! – Rochia nu o avantajeaza pe Constantia! Raluca: ,,Esti prea miniona! E o aglomeratie de tull!”

Este prima GALA din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar conceptul este ,,Stilul Meu”, un prilej numai bun sa aflam mult mai multe despre concurentele noastre. Juratii sunt pregatiti sa dea note mari, sa dea sfaturi cat mai multe despre fashion si beauty, dar sa si sesizeze greselile, evident, acolo unde ele exista.
In aceasta seara, fiecare va fi punctata de catre juriu cu note de la 1 la 5. Care va fi cea mai buna tinuta, care va fi cea mai slaba, daca vor exista tinute slabe, daca vor exista tinute bune, toate aceste detalii le aflam in aceasta seara!

Cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile in prima gala concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Constantia. Tanara a avut parte de o saptamana plina, de o saptamana cu suisuri si coborasuri, cu stele si cu incurajari.
Daca astazi a dat lovitura cu tinuta, aflam din acest material.

Tot pe stil romantic a ales sa defileze si azi in platoul ,,Bravo, ai stil!”, intr-o rochie de tull, rosie, care i-a dat cam mari batai de cap.
Sa vedem ce au de spus colegele despre ceea ce a propus Constantia in aceasta seara. Beatrice: ,,Imi place, dar nu inteleg rolul acelui colier!”. Milena nu prea are cuvinte de lauda, mai ales ca ii este si antipatica Constantiei. De ce? Poate vom afla pe percurs.

In fata juratilor, Constantia paseste cu multa gratie si incredere, insa comentariile nu prea au fost de bine.
Alex Abagiu spune ca talia trebuia sa fie mai bine marcata, in schimb, Raluca Badulescu sustine ca rochiile de genul acesta, cu foarte mult volum si pana in pamant, nu se potrivesc persoanelor minione, asa cum este si concurenta noastra. Fetele mici de statura, luati aminte. Nu puneti pe voi asemnea rochii, spune Raluca Badulescu!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました