Bravo, ai stil! – Jasmine, profa cool a lice… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine, profa cool a lice… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine, profa cool a lice…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine, profa cool a liceului! "Cea mai buna tinuta din aceasta seara!"
Bravo, ai stil! – Jasmine, profa cool a liceului! “Cea mai buna tinuta din aceasta seara, de departe!”

In editia din 11 aprilie, Jasmine este cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile. La fel de tacuta ca de obicei, asa s-a prezentat si azi Jasmine, insa poate ii va da gata pe jurati cu tinuta.

Jasmine este studenta la litere si face practica psihopedagogica. Acum are o problema, asta dupa ce a predat la clasa a 7-a si a 9-a. Un elev de clasa a 9-a s-a indragostit de concurenta noastra si crede ca daca azi se duce la practica mai ,,babau”, cum spune Raluca Badulescu, poate, poate se va schimba ceva in sufletelul tanarului.

Povestea ca povestea, dar sa aflam ce spun juratii si despre tinuta!
Raluca Badulescu: ,,Este cea mai buna tinuta din aceasta editie. Este cea mai buna tinuta in care te-ai imbracat pana acum!”. Piesele sunt frumoase, spune Maurice, chiar si geanta e bine aleasa. Din pacate, pantofii stiletto nu au nicio legatura cu tinuta: ,,Genul acesta de rochie se potriveste, din pacate, doar daca pieptul este plat sau sanii foarte mici!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました