Bravo, ai stil! – Jasmine a izbucnit in lacr… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine a izbucnit in lacr… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine a izbucnit in lacr…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine a izbucnit in lacrimi! Maurice taxeaza lipsa totala a stylingului!
Bravo, ai stil! – Jasmine a izbucnit in lacrimi! Maurice taxeaza lipsa totala a stylingului!

Cea de-a doua saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala fabuloasa, o gala in care vom vedea cum au evoluat concurentele noastre pana acum. Pretentiile cred de la o zi la alta, juratii devin tot mai exigenti, taxeaza ce este de taxat si aplauda ceea ce este de aplaudat.
Urmeaza o gala incendiara!

Prima concurenta care ne incanta privirile in cea de-a doua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Jasmine, concurenta care a fost o adevarata surpriza in materie de stilinguri. In aceasta seara, Jasmine a pregatit un numar de dans, un numar senzational, dans care o scoate putin din carapacea ei. Evolutia este clara, insa va reusi sa se ridice si in aceasta seara la standartele pe care juratii le impun?

Pana la aflarea verdictului din partea juriului, aflam ce parere au colegele despre tinuta, dar si motivul pentru care coregrafia ei a fost schimbata in ultimul moment: ,,Socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu cea din targ. Am luat teapa. Dansatorul a venit, dar nu era corect imbracat, asa ca am zis ca voi face singura ce pot!”. Cu lacrimi in ochi, Jasmine marturiseste ca si-a dat mult interesul, a muncit mult pentru moment si e frustrant sa vezi ca totul se duce pe apa sambetei din cauza unei persoane in care ti-ai pus increderea. Acesta este, poate, un moment in care toate concurentele vor invata o lectie importanta: cateodata e bine sa ai si un plan B pus la punct.
Beatrice, despre tinuta propusa in aceasta seara de Jasmine: ,,Imi place foarte mult!”.

Daca si juratilor le place de Jasmine, ramane de vazut.
Alex Abagiu vrea sa vada in jurul lui fericire, iar tema din aceasta seara, spune el, i se potriveste manusa. Facem cunostinta si cu ,,Bobita”, globul de discoteca.
Partea de beauty, super bine aleasa: make-up potrivit, par potrivit. Sa fi dat Jasmine lovitura? Ce spun, oare, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu? Ce note primeste, oare?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました