Bravo, ai stil! – Afirmatie cu directie? Car… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Afirmatie cu directie? Car… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Afirmatie cu directie? Car…

未分類
Bravo, ai stil! – Afirmatie cu directie? Carina: ,,Sunt inconjurata de serpi!"
Bravo, ai stil! – Afirmatie cu directie? Carina: ,,Sunt inconjurata de serpi!”

Am ajuns si in cea de-a opta saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon cu totul aparte, un sezon care ne ofera surprize dupa surprize.
Este prima zi a unei noi saptamani, este prima zi de dupa o gala formidabila si, din pacate, eliminatorie. Ne-am despartit cu mari regrete de Diana, desi nu a petrecut prea mult timp in competitie si nu a aratat ca poate mai mult.
In aceasta saptamana, cu forte proaspete, concurentele trebuie sa dea tot ce este mai bun si sa reuseasca cumva sa obtina simpatia publicului. Voturile celor de acasa conteaza enorm si decid, in final, cine isi merita locul aici si cine nu. Asa ca nu uitati sa va votati concurenta preferata.

Ce ne asteapta in editia de astazi, editia cu numarul 37, e o surpriza totala. Sunteti curiosi sa aflati ce au pregatit concurentele?

In editia din 22 mai, cea de-a patra concurenta la defilare este Carina.
Nici Carina nu a reusit sa impresioneze juratii in gala cu numarul sapte, ba mai mult, a si varsat lacrimi amare dupa ce a obtinut nota 1 pe linie. Ce s-a schimbat de vineri pana azi, ce imbunatatiri a adus tinutelor sale, ce ne propune in aceasta seara, aflam chiar acum.

In aceasta aceasta seara, Carina merge sa faca terapie cu reptile, mai exact cu serpi: ,,Imi este foarte frica de serpi, dar, mai nou, sunt inconjurata de ei!”. Afirmatie cu directie, oare? Daca da, catre cine? Juratii au “mirosit” repede subtila asociere.

Tinuta ,,prafuita si destul de anosta”, a fost scoasa din anonimat, sustine Alex Abagiu, datorita make-upului potrivit: ,,Pantalonii nu-mi plac. Parul e ceva actual. Machiajul imi atrage atentia prin sclipire. Nu sunt neaparat fan, dar aici da o nota de prospetime. Ai un zambet uimitor, in continuare ai glumele la tine si vreau sa vad ce faci cu veninul ala!”.
Ce parere au si Maurice Munteanu si Raluca Badulescu despre tinuta, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました