Bravo, ai stil! – Andreea si Constantia, apr… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea si Constantia, apr… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea si Constantia, apr…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea si Constantia, aproape identice in prima GALA ELIMINATORIE! ,,Jale.."
Bravo, ai stil! – Andreea si Constantia, aproape identice in prima GALA ELIMINATORIE! ,,Jale..”

Suntem in cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul acestei editii este ,,Festivalul Florilor” si tare suntem curiosi ce au pregatit concurentele noastre, concurente trebuie sa dea tot ce este mai bun.
Asa cum deja au fost anuntate, gala cu numarul 3 este si prima GALA ELIMINATORIE din acest sezon. Cele zece fete au avut timp suficient sa acumuleze cunostinte, sa se acomodeze, sa propuna tinute cat mai bune, asa ca azi e musai sa tragem linie. Cine va pleca astazi acasa, ramane de vazut! De asemenea, nu uitati sa va votati favorita prin SMS la 1220 doar cu indicativul celei pe care o sustineti.

In cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ultima concurenta care ne incanta privirile este Andreea, concurenta care in aceasta seara, in editia concept ,,Festivalul Florilor”, propune o tinuta asemanatoare cu cea a colegei sale Constantia. Oare ea va face senzatie?
Beatrice: ,,Nu as fi pus acele accente aurii!”.

Despre tinuta purtabila a Andreei, aflam si ce parere au juratii. Sa fi reusit Andreea sa surprinda mai mult decat Constantia? A inchegat ea un styling mult mai bun decat a ei colega?
Raluca Badulescu: ,,Beatrice a venit de la inceput cu tinute experimentale. Acum, toate ati intrecut-o. Ati lasat-o in spate. O gradina de copaci, gard viu..!”. Ce parere are Alex Abagiu despre make-up si hair, dar si ce spune si Maurice Munteanu despre tinuta, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました