Bravo, ai stil! – ,,Ai o galeata in cap!&#82… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ,,Ai o galeata in cap!&#82… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ,,Ai o galeata in cap!R…

未分類
Bravo, ai stil! – ,,Ai o galeata in cap!" LUIZA A LASAT JURATII MUTI DE UIMIRE! 1 PE LINIE!
Bravo, ai stil! – ,,Ai o galeata in cap!” LUIZA A LASAT JURATII MUTI DE UIMIRE! 1 PE LINIE!

Suntem in cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul acestei editii este ,,Festivalul Florilor” si tare suntem curiosi ce au pregatit concurentele noastre, concurente trebuie sa dea tot ce este mai bun.
Asa cum deja au fost anuntate, gala cu numarul 3 este si prima GALA ELIMINATORIE din acest sezon. Cele zece fete au avut timp suficient sa acumuleze cunostinte, sa se acomodeze, sa propuna tinute cat mai bune, asa ca azi e musai sa tragem linie. Cine va pleca astazi acasa, ramane de vazut! De asemenea, nu uitati sa va votati favorita prin SMS la 1220 doar cu indicativul celei pe care o sustineti.

In cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este Luiza. A avut parte de o saptamana cu suisuri si coborasuri, cu laude si cu critici, dar si cu foarte multe sfaturi din partea juratilor. Daca a ales sa le puna in practica sau nu, aflam din acest material.

In aceasta seara, Luiza nu mai e Luiza, ci Glicina si merge la Festivalul Japonez. Cu flori in cap, flori ce-i acopera fata, toti se intreaba daca chiar e ea.
Raluca Badulescu: ,,Esti copac? Veioza?”.
Pana la momentul aparitiei ei in fata juratilor, aflam ce spun fetele. Iris: ,,Cand ai intrat, parca erai un cuib cu o pasare. E altceva!”.

Maurice Munteanu preia cuvantul: ,,Pe cap ai o galeata, corsetul este atroce, fusta este oribila. Tinuta, draga mea Luiza, ca nici nu te vad, este atrocisima!”.
Alex Abagiu se simte luat la misto, iar Raluca Badulescu are doar critici de facut.
Notele sunt dintre cele mai mici: -1, 1, 1.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました