Bravo, ai stil! – Emotiile eliminarii isi sp… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Emotiile eliminarii isi sp… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Emotiile eliminarii isi sp…

未分類
Bravo, ai stil! – Emotiile eliminarii isi spun cuvantul! Jasmine, in lacrimi dupa jurizare!
Bravo, ai stil! – Emotiile eliminarii isi spun cuvantul! Jasmine, in lacrimi dupa jurizare!

Suntem in cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul acestei editii este ,,Festivalul Florilor” si tare suntem curiosi ce au pregatit concurentele noastre, concurente trebuie sa dea tot ce este mai bun.
Asa cum deja au fost anuntate, gala cu numarul 3 este si prima GALA ELIMINATORIE din acest sezon. Cele zece fete au avut timp suficient sa acumuleze cunostinte, sa se acomodeze, sa propuna tinute cat mai bune, asa ca azi e musai sa tragem linie. Cine va pleca astazi acasa, ramane de vazut! De asemenea, nu uitati sa va votati favorita prin SMS la 1220 doar cu indicativul celei pe care o sustineti.

In cea de-a treia GALA a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, concurenta careia ii place magia. Daca reuseste sa faca astazi un truc care sa o scoata din anonimat si sa o claseze pe prima pozitie, ramane de vazut.

Emotiile sunt uriase si in cazul Jasminei. Aceasta gala este una foarte importanta pentru cele zece concurente. Una dintre ele risca sa plece acasa, pentru una dintre ele aventura stilistica, aventura in lumea magica a ,,Bravo, ai stil!” se termina. Pana aflam, insa, verdictul juratilor, aflam ce parere au fetele despre propunerea din aceasta seara.
Milena: ,,Era interesanta tinuta ta. Din cauza pantalonilor ai stricat tot. Aduci a o zana din padure.

Maurice Munteanu: ,,Imi pare rau ca nu ti-a iesit pana la capat ceea ce ti-ai propus. Noi trebuie sa analizam ceea ce vedem si rar ne-a fost dat sa vedem o tinuta atat de esuata!”. Ce parere au, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, aflam din acest material. Ce note credeti ca a primit Jasmine in aceasta seara?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました