Bravo, ai stil! – Beatrice surprinde! Poarta… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice surprinde! Poarta… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice surprinde! Poarta…

未分類
Bravo, ai stil! – Beatrice surprinde! Poarta un outfit multifunctional! ,,Suntem muti!"
Bravo, ai stil! – Beatrice surprinde! Poarta un outfit multifunctional! ,,Suntem muti!”

Am intrat in cea de-a patra saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8. Am trecut de prima gala eliminatorie, gala in care Jasmine a parasit competitia, ea fiind cea mai putin votata concurenta de catre telespectatori. Si-a luat adio de la colegele sale cu lacrimi in ochi si tristete, insa acestea sunt regulile. Speram ca in aceasta saptamana sa vedem tinute fabuloase, pe placul juratilor si care sa se ridice la pretentiile lor, caci, de la o saptamana la alta, se vrea tot mai multa munca si tinute tot mai complexe.

In editia din 24 aprilie, prima concurenta care ne incanta privirile este Beatrice. Va reusi astazi sa se ridice la nivelul asteparilor juratilor? Asta ramane de vazut.

Asa cum ne-am obisnuit, trebuie sa auzim ce poveste are pentru noi Beatrice: ,,Am iesit de ceva timp cu Carina in Herastrau, sa mancam ceva, s-a facut seara, frig, si ne pregatim sa mergem spre casa. Eu am geanta aceasta pe care o fac vesta!”. Outfitul multifunctional a lasat juratii muti de uimire.
Pana aflam ce pare au fetele despre tinuta lui Beatrice, aflam chiar de la ea cum s-a simtit vazand ca se afla printre cele mai votate si iubite concurente: ,,Sunt foarte, foarte recunoscatoare!”.

Cum tinuta este cea care conteaza, Beatrice ajunge si in fata juratilor, iar Maurice preia cuvantul: ,,E fascinant cum toate alegeti Herastraul. De ce nu iei cu asalt IOR? Singurul produs vestimentar cu care se poate face ceva este palaria. In rest: corsetul, camasa, pantalonii, pantofii..sunt de o atrocitate sinistra!”. Ce parere au, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, aflam din acest material. Foarte important, primeste sau nu primeste azi stele Beatrice?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました