Bravo, ai stil! – Raluca simte din nou mana … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Raluca simte din nou mana … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Raluca simte din nou mana …

未分類
Bravo, ai stil! – Raluca simte din nou mana stilistului in tinuta Sorinei!
Bravo, ai stil! – Raluca simte din nou mana stilistului in tinuta Sorinei!

Am intrat in cea de-a patra saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – Sezonul 8. Am trecut de prima gala eliminatorie, gala in care Jasmine a parasit competitia, ea fiind cea mai putin votata concurenta de catre telespectatori. Si-a luat adio de la colegele sale cu lacrimi in ochi si tristete, insa acestea sunt regulile. Speram ca in aceasta saptamana sa vedem tinute fabuloase, pe placul juratilor si care sa se ridice la pretentiile lor, caci, de la o saptamana la alta, se vrea tot mai multa munca si tinute tot mai complexe.

In editia din 24 aprilie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Sorina, cu zambetul la purtator, speram ca si cu trei stele dupa ea.

In aceasta seara, Sorina merge la premiera filmului ,,Barbie”, iar tinuta propusa, toata roz, a facut furori printre colege. Andreei i-a placut la nebunie, ba mai mult, a si marturisit ca ar purta-o. Daca si in cazul juratilor va avea trecere, aflam din acest material.

Maurice Munteanu: ,,Tinuta imi place foarte mult. Este a doua tinuta pe care o consider relevanta in aceasta seara, in contextul emisiunii ,,Bravo, ai stil!”. Se incadreaza perfect in tabloul pe care noi ni-l dorim. Are ceva amuzant, papionul, ceva actual, acest gent de pantalon. Cumva imbina si combina un gen de stiling pe care ne dorim sa-l analizam!”. Desi super bine alese toate piesele, juratii inca simt mana unui stilist in toata aceasta poveste.
Care va fi verdictul final, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Sorina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました