Bravo, ai stil! – Milena, acum pe primul loc… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Milena, acum pe primul loc… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Milena, acum pe primul loc…

未分類
Bravo, ai stil! – Milena, acum pe primul loc in clasament! Ce s-a schimbat?
Bravo, ai stil! – Milena, acum pe primul loc in clasament! Ce s-a schimbat?

In editia din 27 aprilie, prima concurenta care ne incanta privirile este Milena, care si astazi este extrem de frumoasa si sexy. Va reusi, oare, sa surprinda juriul, juriu care, atentie, din zi in zi are tot mai multe pretentii.

In aceasta seara, Milena merge pe nordului la o petrecere de muzica tehno. O poveste din viata reala, spune ea. Daca va reusi sa surprinda petrecaretii, dar si juriul cu tinuta, ramane de vazut. Pana aflam, insa, ce verdict dau acestia, trebuie sa aflam cum se simte Milena in fruntea clasamentului. Alaturi de Carina, tanara noastra este primul loc, asta dupa ce doua saptamani la rand a fost pe ultimul loc. Ce s-a schimbat, oare?
Milena: ,,E foarte greu sa te clasezi pe ultimul loc. Am simtit asta pe pielea mea, mai ales cand esti in fata eliminarii. E foarte greu sa recuperezi. Mi-am propus sa schimb totul. Se observa ca mi-am dat interesul!”.
Carina, despre tinuta Milenei: ,,Nu-mi place tinuta, imi pare rau sa-ti spun!”.

Stim deja ca auriul e pe placul Ralucai Badulescu, insa de data aceasta, desi Milena a abuzat de aceasta culoare in tinuta ei, nu-i place juratei.
Maurice: ,,Nu ma omor dupa aplicatiile de pe hanorac. Avem etajul si parterul!”. Ce spune, oare, si Alex Abagiu despre partea de beauty, aflam din acest material. Ce spuneti, primeste sau nu primeste Milena trei de ,,Bravo, ai stil!”?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました