Bravo, ai stil! – A copiat-o Carina pe Andre… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – A copiat-o Carina pe Andre… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – A copiat-o Carina pe Andre…

未分類
Bravo, ai stil! – A copiat-o Carina pe Andreea? ,,Nu e prima oara cand poarta ce port eu!"
Bravo, ai stil! – A copiat-o Carina pe Andreea? ,,Nu e prima oara cand poarta ce port eu!”

O noua zi, noi tinute superbe si, speram, multe stele din partea juratilor. Concurentele s-au pregatit de defilare, s-au pregatit si pentru comentariile juratilor, fie ele bune sau mai putin bune, insa extrem de importante pentru evolutia lor in competitia stilistica. Cine se va ridica la asteptarile lor, ramane de vazut, asa ca fiti alaturi de noi pana la final! Se anunta si multe surprize!

In editia din 2 mai, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Carina, astazi mult mai tacuta decat de obicei. A fost atentionata ca nu prea iese din zona de confort si iata rezultatul. Va place, nu va place? I se potriveste? Nu i se potriveste? Suntem curiosi sa va citim comentariile! 🤗

In aceasta seara, Carina merge la o intalnire de afaceri cu viitorii parteneri de afaceri. Urmeaza sa-si deschida o gelaterie, acolo unde vom gasi cea mai buna inghetata din Romania. Promite solemn! Speram ca povestea sa devina si realitate, mai ales ca vine vara si caldura.
E sau nu potrivita? Andreea ii atrage atentia si spune ca tinuta din aceasta seara este asemanatoare cu una purta de ea. O copiaza Carina pe Andreea? De aici s-a pornit o intreaga discutie pe aceasta tema.

Daca draga noastra Carina o copiaza pe frumoasa Andreea in ceea ce priveste tinutele, ne spun chiar juratii. Lor cum li se pare, oare?
Maurice Munteanu: ,,Nu as vrea sa creada cei de acasa ca juriul se contrazice la masa. Am zis ca nu suntem la un concurs de miss. Esti uneori frumoasa, alteori foarte frumoasa, alte ori tulburator de frumoasa!”. Multe laude in aceasta seara pentru Carina, insa daca vin la pachet si cu stelute, ramane de aflat.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました