Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris lasa jurat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris lasa jurat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris lasa jurat…

未分類
Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris lasa juratii fara cuvinte: ,,Un look modern si bine conturat!"
Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris lasa juratii fara cuvinte: ,,Un look modern si bine conturat!”

Suntem in cea de-a patra zi a celei de-a cincea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Ne apropiem cu pasi repezi de cea de-a cincea gala concept, o gala care se anunta cel putin la fel de fabuloasa ca celelalte.
Concurentele noastre au avut ocazia sa dea tot ce au avut mai bun, sa-si puna la bataie toate cunostintele in materie de moda si sa dea frau liber creativitatii si originalitatii lor. Ca au primit sau nu stelute, ca au primit sau nu au primit laude, ca au primit critici, un lucru e cert, fetele noastre au evoluat asa cum era si cazul.
Urmeaza o seara de poveste, povesti memorabile, tinute fabuloase, dar si nelipsitele intrigi, asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 4 mai, cea de-a sasea concurenta la defilare este nimeni alta decat Iris, astazi intr-o zona rock.

In aceasta seara, Iris merge sa invete cum sa controleze veninul. Unde credeti? La verisoara lui Beatrice. Oare de ce simte Iris sa dozeze veninul? Sa fie oare un apropo?
Totusi, aflam si parerea despre tinuta, caci, nu-i asa, ea este cea mai importanta.
Constantia: ,,Cand te-am vazut cu cizmele din latex, m-am gandit ca, in urma cu cateva saptamani, Alex ti-a zis sa nu te mai vada in latex. Tinuta imi place. Ai facut o treaba buna!”.

Ce sa mai, asa cum ne-a obisnuit, Iris a reusit sa contureze si in aceasta seara un look armonios, modern si actual, pe placul juratilor: ,,Iti vine foarte bine! Ce emotii sa ai? Tinuta este foarte buna!”. Ce sa mai, 3 stelute si multe, multe laude!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました