Bravo, ai stil! – Si Diana a intrat sub lupa… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Si Diana a intrat sub lupa… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Si Diana a intrat sub lupa…

未分類
Bravo, ai stil! – Si Diana a intrat sub lupa juratilor! Maurice nu crede ca tinuta e facuta de ea!
Bravo, ai stil! – Si Diana a intrat sub lupa juratilor! Maurice nu crede ca tinuta e facuta de ea!

Cea de-a doua zi din a sasea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” e aici! Concurentele, noua la numar, au pregatit alte tinute spectaculoase, alte tinute ce asteapta sa fie jurizate de catre profesionistii nostri: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu. Ce ne-au pregatit in materie de styling, ce ne-au pregatit in materie de povesti, ce alte surprize au pentru noi si in aceasta seara, dar si ce discutii au mai purtat concurentele prin culise, ramane de vazut. Cea mai buna sa castige!

In editia din 9 mai, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Diana. Este cea de-a doua saptamana a ei la ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, insa nu prea a reusit sa se acomodeze cu ale ei colege. Toate au ceva de spus la adresa ei, ea are ceva de spus la adresa lor. Daca si azi vor avea motive de cearta, aflam din acest material. Noi speram sa nu, insa ramane de vazut.

In aceasta seara, Diana merge la un festival, insa nu oriunde, ci la San Remo. Sa fie tinuta potrivita sau nu?
Maria: ,,Imi place ideea. As fi vrut ca rochia sa aiba mai multa structura. Manecile le-as fi vazut mai bufante!”. Nici Carinei nu-i displace, insa nu ii place zona de sus. Nu ar fi pus funda si nici nu ar fi lasat parul pe spate.
Andreea: ,,Acum e la moda sa-ti placa moda. Cam asa o vad pe Diana” – declaratie testimonial.

Jurizarea Dianei s-a lasat cu multe lacrimi pentru Milena. Trista din cauza ca juratii nu cred in abilitatile lor stilistice, concurenta varsa lacrimi amare.
Raluca Badulescu: ,,O luam iar ca in gala. Zi acum ce problema ai!”.

Maurice o vede pe Diana o aparitie surprinzatoare, insa nu ezita sa aduca in discutie subiectul..stilistul: ,,Ce-ti mai face prietenul?”. Se pare ca tanara chiar a tinut cont de sfaturi, ceea ce il face pe Alex Abagiu sa o aplaude: ,,E prima oara cand iti vad parul sanatos!”. Primeste sau nu primeste Diana cele trei stelute magice azi? Voi ce credeti? ✨

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました