Bravo, ai stil! – Iris, intepaturi fine la a… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, intepaturi fine la a… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, intepaturi fine la a…

ES
Bravo, ai stil! – Iris, intepaturi fine la adresa Andreei: ,,E o tinuta copiata! E 1 la 1!"
Bravo, ai stil! – Iris, intepaturi fine la adresa Andreei: ,,E o tinuta copiata! E 1 la 1!”

Am ajuns, iata, la finalul unei saptamani pline cu de toate. Am ajuns si in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul serii este ,,Regi si Regine”. E foarte important de specificat ca cele noua concurente au fost lasate sa-si puna in practica fiecare strop de creativitate si originalitate si tare suntem curiosi ce a iesit.
Ne asteptam la tinute fabuloase, caci momentul in care ne aflam o cere. Pretentiile juratilor sunt tot mai mari, iar ele au fost avertizate, insa ramane la latitudinea lor cat de mult si-au dat silinta, cata munca au depus pentru ceea ce vor prezenta si cat de atente au fost in cursul saptamanii la tot ceea ce Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu au spus.
Sa inceapa defilarile. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 12 mai, in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Andreea.
Andreea este una dintre cele mai bune concurente ale sezonului. Nu s-a sfiit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, a fost acuzata in repetate randuri ca lucreaza cu un stilist, a fost supusa multor provocari, dar nu s-a dat batuta. Andreea este o adevaratata luptatoare, chiar daca tinutele ei din aceasta saptamana nu au primit in fiecare zi maximul de stelute. Un lucru e cert si in cazul ei, paseste cu incredere si cu multe lectii in editia concept ,,Regi si Regine”!

In aceasta seara, Andreea este ,,Regina Cartilor de Jos”. Asul din maneca este 6 de inima rosie, care reprezinta indicativul ei: ,,De cateva saptamani, 6 e numarul meu norocos!”.
Iris nu se abtine si comenteaza la sange aparitia Andreei din aceasta seara: ,,Este 1 la 1 cu o alta tinuta. Iti vine foarte bine, atat!”. Chiar si juratii au observat intepaturile fine ale concurentei.

Stylingul ii place lui Maurice si nu considera ca e 1 la 1 cu ceea ce s-a mai propus in trecut. Ceea ce e gresit, spune juratul, e make-upul si coafura: ,,Nu-mi place deloc cum se vede. Pare ca esti transpirata pe nas. Nu-mi place cum se vede nici coafura. Altfel, imi place foarte mult ce ai facut si iti vine foarte bine!”.
Partea de beauty nu ii place nici lui Alex Abagiu: ,,Am spus si o repet. Cand folositi iluminator pe zona pometilor, incercati sa folositi unul care are un reflex similar cu temperatura de culoare a tenului vostru!”. Ce spune si Raluca Badulescu, dar si ce note primeste ,,Regina Cartilor de Joc”, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました