Bravo, ai stil! – Aparitia Mariei, asteptata… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aparitia Mariei, asteptata… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aparitia Mariei, asteptata…

未分類
Bravo, ai stil! – Aparitia Mariei, asteptata cu sufletul la gura de juriu! ,,Look-ul e strivitor!"
Bravo, ai stil! – Aparitia Mariei, asteptata cu sufletul la gura de juriu! ,,Look-ul tau e strivitor!”

Am ajuns si in cea de-a saptea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Presiunea deja se resimte, tensiunile sunt la cote alarmante in culise, concurentele izbucnesc si incep usor, usor sa-si spuna parerile, fara sa mai tina cont de suparari si resentimente. Se pune tot mai mult accent pe crearea unui styling, si nu pe prezentarea unor piese vestimentare frumoase. Accesorizarea este esentiala, au avertizat juratii de nenumarate ori, iar in ceea ce priveste partea de beauty, Alex Abagiu a dat si inca da sfaturi numai bune de pus in practica de oricine.
O noua concurenta isi face aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, asta pentru in gala concept de vinerea trecuta ne-am despartit de Alina! Despre cine este vorba, va lasam pe voi sa aflati.
Ce tinute ne pregatesc cele noua concurente, ce s-a mai intamplat prin culise, cine cu cine se mai “inteapa”, dar si cine primeste cele trei stelute din partea juratilor, aflati in aceasta seara!

In editia din 15 mai, cea care deschide seria defilarilor este Maria.
Pentru Maria este a doua saptamana in cadrul ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar vineri a avut parte de prima ei gala concept. Emotiile au fost uriase, munca depusa s-a vazut si a fost recunoscuta, iar laudele si notele mari, evident, nu au intarziat sa apara.
Maria este o surpriza placuta pentru juriu si o colega de temut pentru veteranele sezonului. Si daca pana acum ne-a aratat ce poate si cat poate, suntem curiosi ce ne va prezenta si de acum inainte.

In aceasta seara, Maria merge la plimbare, vrea sa se relaxeze si sa se gandeasca la gala concep ,,Regi si Regine”, caci, spune ea, nu o va uita niciodata.
Diana: ,,Mai, sincer, nu ma dau in vant dupa puloverul tau, dar imi place faptul ca l-ai accesorizat si parca arata cu totul diferit. Imi place si zona capului, dar cred ca as fi schimbat geanta!”. Pe de alta parte, Andreei ii place ideea look-ului, doar ca nu ii plac piesele vestimentare.

Daca parerile colegelor sale au fost impartite, trebuie sa aflam si ce spun juratii despre prima tinuta din cea de-a saptea saptamana de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Alex Abagiu: ,,E un look exceptional! Din cap pana-n picioare este desavarsit!”. Mai este, oare, nevoie si de alte cuvinte? Maria reuseste sa obtina cele trei stelute si sa cucereasca juriul.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました