Bravo, ai stil! – Maria a intrat in categori… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria a intrat in categori… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria a intrat in categori…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria a intrat in categoria concurentelor cu genti urate: ,,De unde le scoateti?"
Bravo, ai stil! – Maria a intrat in categoria concurentelor cu genti urate: ,,De unde le scoateti?”

Am ajuns si la mijlocul celei de-a saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar stacheta a fost ridicata foarte sus. Asteptarile sunt mult, mult mai mari de la o editie la alta. Nu se mai trece cu vederea peste nimic, jurizarile sunt facute la sange, pretentiile sunt enorme, insa, la final, cea mai buna va castiga.
Daca ieri am avut parte de o editie cu suisuri si coborasuri, stati sa vedeti ce surprize v-am pregatit in aceasta seara. Emotii, fericire, tristete, regrete, dezamagiri, laude, critici constructive, dezvaluiri din culise, secrete, acestea sunt doar cateva cuvinte care descriu, pe scurt, editia cu numarul 34. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 17 mai, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Maria.
E clar, pana la momentul de fata, asa cum au spus-o si juratii, Maria este cea mai buna concurenta a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. In fiecare zi suntem curiosi ce ne va prezenta, cu ce ne va mai surprinde, dar si care ii este povestea, poveste pe care o aflam chiar acum: ,,M-am gandit sa imi maresc raza de actiune. Vreau sa ma apuc de metal. Vreau sa creez piese de arta din metal, asa ca ma duc la fostii colegi de la facultate, intr-o vizita si sa fur meserie!”.

Tinuta, per total, este pe placul colegelor, iar daca Andreei ii place cu jacheta din piele, lui Beatrice nu. In ceea ce priveste geanta, sunt de acord amandoua, chiar si Maurice Munteanu, e urata: ,,Nu, nu pot sa inteleg de unde le scoateti. Sunt produse populatiei pentru a fi cumparate? O fi frumoasa la televizor, dar eu o vad de aici…”. Un lucru e cert, in ceea ce priveste tinuta, Maria a reusit si astazi sa primeasca cele trei stelute, cu foarte multe felicitari.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました