Bravo, ai stil! – Constantia isi schimba ati… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia isi schimba ati… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia isi schimba ati…

未分類
Bravo, ai stil! – Constantia isi schimba atitudinea: ,,Eram timida, acum vreau sa fiu mai vocala!"
Bravo, ai stil! – Constantia isi schimba atitudinea: ,,Eram timida, acum vreau sa fiu mai vocala!”

Am ajuns si la mijlocul celei de-a saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar stacheta a fost ridicata foarte sus. Asteptarile sunt mult, mult mai mari de la o editie la alta. Nu se mai trece cu vederea peste nimic, jurizarile sunt facute la sange, pretentiile sunt enorme, insa, la final, cea mai buna va castiga.
Daca ieri am avut parte de o editie cu suisuri si coborasuri, stati sa vedeti ce surprize v-am pregatit in aceasta seara. Emotii, fericire, tristete, regrete, dezamagiri, laude, critici constructive, dezvaluiri din culise, secrete, acestea sunt doar cateva cuvinte care descriu, pe scurt, editia cu numarul 34. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 17 mai, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Constantia, toata in latex si negru.
Daca Diana s-a prezentat intr-un minuscul body, iata ca draga noastra Constantia este la polul opus. Speram sa mai reziste pana la finalul editiei, insa pana atunci, trebuie sa-i aflam povestea: ,,Tatal lui Iris a observat ceva si a zis ca eu sunt mai desteapta decat ele!”. Pentru ca in general ea nu da toti banii pe haine si pune si deoparte pentru vacante, azi a schimbat macazul. A ales o tinuta scumpa si merge asa la un club din Bulgaria.
Fascinanta poveste. Daca se si potriveste contextului, raman de vazut.

Pana vom afla verdictul juratilor, mergem in culise, acolo unde Constantia a vorbit putin despre ea. Toate colegele ei au observat ca si-a schimbat atitudinea de ceva timp. Daca pana acum a fost mult mai timida si tacuta, a decis ca e cazul sa fie si in platou exact asa cum este si in culise: ,,Eu mereu am fost o fata careia ii place sa glumeasca. Nu m-am dat niciodata ceea ce nu sunt. Acum sunt mai deschisa!”.
Carina a marturisit ca la inceput si-a format o parere mai proasta despre ea: ,,Am zis ca esti tocilara clasei, dar nu, acum nu mai stau lucrurile asa!”. Voua care variata va place: Constantia mai tacuta sau Constantia vocala?

In ceea ce priveste tinuta, Constantia a reusit sa-i zapaceasca pe jurati. Ce sa mai, doar cuvinte de lauda la adresa ei, la adresa altitudinii. Cele trei stelute isi fac aparitia in peisaj!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました