Bravo, ai stil! – ,,Iepurele malefic” … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ,,Iepurele malefic” … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ,,Iepurele malefic” …

未分類
Bravo, ai stil! – ,,Iepurele malefic'' Iris si Constantia si-au asemanat colegele cu cate un animal!
Bravo, ai stil! – Cine e ,,iepurele malefic”? Iris si Constantia si-au asemanat colegele cu cate un animal!

Am ajuns si la mijlocul celei de-a saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar stacheta a fost ridicata foarte sus. Asteptarile sunt mult, mult mai mari de la o editie la alta. Nu se mai trece cu vederea peste nimic, jurizarile sunt facute la sange, pretentiile sunt enorme, insa, la final, cea mai buna va castiga.
Daca ieri am avut parte de o editie cu suisuri si coborasuri, stati sa vedeti ce surprize v-am pregatit in aceasta seara. Emotii, fericire, tristete, regrete, dezamagiri, laude, critici constructive, dezvaluiri din culise, secrete, acestea sunt doar cateva cuvinte care descriu, pe scurt, editia cu numarul 34. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 17 mai, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Iris.
Ieri, cu o tinuta buna si aplaudata de jurati, azi, sexy si propusa asa cum ne place s-o vedem. Daca si lor le va placea, ramane de vazut. Ii tinem pumnii si speram ca totul sa iasa asa cum si-a propus.

In aceasta seara se intampla un miracol: ,,A iesit domnisoara din mine, in doze mici. Ma duc la o licitatie. Incep de la 14.000 de euro. Voi licita o vacanta impreuna cu mine, iar pe tot parcursul ei voi fi o lady!”. Superba poveste, dar la fel de superbe au fost si cateva momente din culise. Iris si a ei colega Constantia, s-au amuzat copios pe seama faptului ca ,,Bravo, ai stil!” e ca o gradina zoologica. Au inceput sa le asemene, rand pe rand, pe fiecare concurenta cu cate un animalut. Printre pisicute, parsi, nurca, eleganti, bufnite si pantere, a aparut si ,,iepurele malefic”. Cui i-au atribuit acest personaj, aflam din acest material. 🤭

Despre tinuta pe care Iris o propune in aceasta seara, atat va putem spune, Raluca Badulescu a fost innebunita de fiecare piesa vestimentara, de fiecare accesoriu, de make-up, hair: ,,Este foarte buna tinuta! Bravo, Iris!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました