Bravo, ai stil! – Look-ul Mariei, impecabil:… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Look-ul Mariei, impecabil:… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Look-ul Mariei, impecabil:…

未分類
Bravo, ai stil! – Look-ul Mariei, impecabil: ,,Tinuta are o incredibila eleganta!"
Bravo, ai stil! – Look-ul Mariei, impecabil: ,,Tinuta are o incredibila eleganta!”

Mai este o zi pana la editia concept, editia concept cu numarul sapte ( un numar cu o semnificatie importanta, de altfel), care speram sa le aduca concurentelor mult, mult noroc, note mari si laude din partea juratilor.
Asa cum au fost deja anuntate, pretentiile sunt foarte mari, iar ceea ce ne vor arata maine va fi analizat la sange. Suntem singuri ca cele noua concurente ale celui de-al optulea sezon ,,Bravo, ai stil!” vor da tot ce este mai bun, la fel cum vor face si astazi. Chiar suntem curiosi cu ce ne vor mai incanta privirile, dar si ce au mai facut prin culise. Se anunta rasete si voie buna, dar si intrigi si comentarii acide. Ramaneti alaturi de noi!

In editia din 18 mai, cea de-a opta concurenta la defilare este Maria, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Pentru ea e foarte usor sa puna la punct tinute si sa creeze stylinguri cat mai armonioase, corecte, pe placul juratilor, demne de trei stele si note mari in editiile concept. Pare ca se joaca, insa in spate e multa munca, munca care ii este apreciata de toti cei din jur. Ce ne propune azi Maria, aflam din acest material.

In aceasta seara, Maria merge sa-l ceara de sot pe iubitul ei. Cu o asa tinuta, speram doar sa nu-l sperie si sa spuna..nu.
Beatrice, despre tinuta propusa de Maria: ,,Mi se pare ca ai prea multa informatie in tinuta!”. Georgiana este fascinata de atitudinea confluentei. I se pare ca ea poarta hainele, nu hainele o poarta pe ea.

Si, asa cum era de asteptat, juratii au doar cuvinte de lauda. Daca nu ar fi existat aceasta coafura, Maurice Munteanu este de parere ca tinuta ar putea fi purtata si la un eveniment care impune o anumita prestanta: ,,Are o incredibila eleganta!”.
Un singur aspect are de punctat Raluca Badulescu. Pe viitor, o vrea pe Maria mult mai vocala.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました