Bravo, ai stil! – A facut Beatrice styling s… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – A facut Beatrice styling s… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – A facut Beatrice styling s…

未分類
Bravo, ai stil! – A facut Beatrice styling sau nu? Maria: ,,Pari foarte mica! Nu te avantajeaza.."
Bravo, ai stil! – A facut Beatrice styling sau nu? Maria: ,,Pari foarte mica! Nu te avantajeaza..”

Mai este o zi pana la editia concept, editia concept cu numarul sapte ( un numar cu o semnificatie importanta, de altfel), care speram sa le aduca concurentelor mult, mult noroc, note mari si laude din partea juratilor.
Asa cum au fost deja anuntate, pretentiile sunt foarte mari, iar ceea ce ne vor arata maine va fi analizat la sange. Suntem singuri ca cele noua concurente ale celui de-al optulea sezon ,,Bravo, ai stil!” vor da tot ce este mai bun, la fel cum vor face si astazi. Chiar suntem curiosi cu ce ne vor mai incanta privirile, dar si ce au mai facut prin culise. Se anunta rasete si voie buna, dar si intrigi si comentarii acide. Ramaneti alaturi de noi!

In editia din 18 mai, cea de-a patra concurenta la defilare este Beatrice.
Beatrice ne-a uimit inca de inceputul sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” si inca o face, chiar daca uneori o mai da si in bara. Importanta este si sa invete ceva din greselile stilistice si sa puna in practica ceea ce juratii o sfatuiesc. Ce ne propune in aceasta seara, aflam din acest material.

In aceasta seara, Beatrice merge la o intalnire cu fostele ei colege de la handbal. Ce frumos! Daca si tinuta se potriveste cu povestea, aflam de la fete.
Carina: ,,Imi place tinuta, dar nu-mi plac pantofii. Ma sperie putin!”. Pe de alta parte, Georgiana a ramas fara cuvinte: ,,Ca si tinuta, nu stiu de unde sa o iau. Nu-mi dau seama. E prima oara cand nu-mi inspira absolut nimic!”. Maria este de parere ca pantalonii alesi nu o avantajeaza, iar pantofii o fac sa para foarte mica de inaltime.

Despre styling, pe care il catalogheaza ca fiind urat, Alex Abagiu nu o sa vorbeasca prea mult: ,,Te aplaud pentru partea de par. Ai un minus la partea de make-up. Arata a conjunctivita. Mi se pare ca ti-ai ales niste haine dintr-o mare gramada!”. Problema mare este si pe partea de cromatica, spune Maurice Munteanu.
Care va fi verdictul final pentru Beatrice, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました