Bravo, ai stil! – Se poate purta dres la san… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Se poate purta dres la san… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Se poate purta dres la san…

ES
Bravo, ai stil! – Se poate purta dres la sandale? Andreea a facut alegeri total neinspirate!
Bravo, ai stil! – Se poate purta dres la sandale? Andreea a facut alegeri total neinspirate!

Ziua doi, saptamana opt, sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ne aflam intr-un punct in care cerintele sunt tot mai mari, juratii nu mai iarta nimic, asteparile sunt imense, verdictul celor trei este tot mai dur, iar concurentele sunt din ce in ce mai presate de timpul care se scurge si se scurge pana la marea finala.

In aceasta seara ne bucuram ochii cu tinute remarcabile, muncite, altele nereusite, ne bucuram totodata de cele mai bune sfaturi oferite de jurati, de muzica buna, de glume, de voie buna si de noi prietenii.
Ce surprize ne-au pregatit concurentele pentru cea de-a 38-a editie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, aflam chiar in aceasta seara. Ramaneti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.

In editia din 23 mai, cea de-a opta concurenta la defilare este Andreea, ultima, dar nu cea din urma.
Andreea este si ea una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Reuseste sa ne incante de fiecare data, mai ales cu gingasia ei. Daca astazi, insa, ii va da pe jurati pe spate cu tinuta pe care o propune, ramane de vazut. Fiti cu 👀 pe noi pentru a afla.

Legat de tinuta, Beatrice nu are un verdict prea placut pentru Andreea. Concurentei nu ii plac dresurile negre, nu-i plac nici sandalele, nici geanta. Nici Maria nu are o parere prea buna: ,,Ai reusit sa faci dintr-o rochie draguta, ceva uratel!”.

Oare ce vor spune juratii? Tare suntem curiosi? Sa fie si in asentiment cu Beatrice si Maria?
Maurice Munteanu: ,,Ai un par superb, niste picioare superbe, un corp foarte frumos, dar tinuta e nenorocire. Se poarta dres la sandale, dar conteaza modelul sandalei si culoarea rochiei!”. In schimb, partea de beauty o salveaza pe Andreea cat de cat. Daca primeste cele trei stele de la jurati, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました