Bravo, ai stil! – Beatrice se teme sa nu-si … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice se teme sa nu-si … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice se teme sa nu-si …

未分類
Bravo, ai stil! – Beatrice se teme sa nu-si piarda sustinatorii din cauza Andreei: ,,Am muncit mult"
Bravo, ai stil! – TENSIUNI IN CULISE! Beatrice se teme sa nu-si piarda sustinatorii din cauza Andreei: ,,Am muncit mult ..”

Ziua doi, saptamana opt, sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ne aflam intr-un punct in care cerintele sunt tot mai mari, juratii nu mai iarta nimic, asteparile sunt imense, verdictul celor trei este tot mai dur, iar concurentele sunt din ce in ce mai presate de timpul care se scurge si se scurge pana la marea finala.

In aceasta seara ne bucuram ochii cu tinute remarcabile, muncite, altele nereusite, ne bucuram totodata de cele mai bune sfaturi oferite de jurati, de muzica buna, de glume, de voie buna si de noi prietenii.
Ce surprize ne-au pregatit concurentele pentru cea de-a 38-a editie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, aflam chiar in aceasta seara. Ramaneti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.

In editia din 23 mai, cea de-a sasea concurenta la defilare este Beatrice.
Beatrice este si ea una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, dar si una dintre cele mai votate. Fanii emisiunii ,,Bravo, ai stil!” o voteaza neincetat si sunt alaturi de ea la fiecare pas.
Cu o tinuta alb negru, a doua tinuta din platou propusa in aceasta cromatica, spera sa cucereasca iremediabil juratii. Daca se va intampla sau nu, aflam din acest material.

Pana vom afla care este verdictul in ceea ce priveste tinuta, mergem in culise, acolo unde Beatrice si Andreea au purtat o discutie extrem de tensionata, poate cea mai tensionata discutie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Beatrice: ,,Eu, Andreea, nu-mi permit ca din cauza ta sa pierd voturile sustinatorilor. Tu intorci foarte tare grupurile. Am muncit si muncesc in continuare. Nu permit sa-mi creezi o imagine urata. Oamenii s-au intors impotriva mea din cauza ta. Nu-mi permit sa pierd persoane dragi doar pentru ca tu dai informatii eronate!”.
Se pare ca lui Beatrice ii este frica sa nu-si piarda si sustinatorii care i-au mai ramas din cauza Andreei.
Conflictul dintre cele doua concurente a continuat si in platou. Unde s-a ajuns, aflati din acest material.

Revenind la tinuta lui Beatrice, Maurice Munteanu marturiseste ca intentia este una buna. Iata ce sfat are juratul pentru toate doamnele si domnisoarele din fata cranului: ,,Nu combinam niciodata satin elastic cu poplin, indiferent de culoare! Geanta lacutita cu sandale lacuite – NU. Nu-mi plac nici perlele de la gat cu perla la coada!”.
Daca primeste Beatrice cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました