Bravo, ai stil! – Maria, blamata in mediul o… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria, blamata in mediul o… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria, blamata in mediul o…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria, blamata in mediul on-line! Constantia o ataca: ,,Tinuta a fost copiata!"
Bravo, ai stil! – Maria, blamata in mediul on-line! Constantia o ataca: ,,Tinuta si momentul au fost copiate!”

Am ajuns ai in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Despre acest numar, numarul 8, trebuie sa stiti ca este un numar al puterii, iar asezat vertical, se transforma in semnul infinitului. Conceptul acestei editii este ,,Look de Festival”, un concept care le-a dat fetelor infinita inspiratie, imaginatie si, totodata, multa putere. Nu este usor sa compui un look de festival, desi la o prima vedere pare floare la ureche. E nevoie de mult control, de multe referinte stilistice, cunostinte si o baza bine pusa la punct.
Aceasta gala va fi una magica, frumoasa si grea in acelasi timp. Pretentiile juratilor sunt extrem de mari si au ajuns in punctul in care nu vor mai tolera nici cea mai mica greseala. Totul este taxat la sange, nu se ascund dupa deget, iar verdictul final va fi unul destul de usturator pentru cateva dintre concurente. Stati fara grija, s-a luat si 5 pe linie, deci se poate. Fiti alaturi de noi pana la final si nu uitati sa va sustineti concurenta preferata.

In editia din 26 mai, in cea de-a opta gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Maria.
Despre Maria mai mult nu putem spune. Maria este catalogata drept cea mai buna concurenta a acestui sezon. Nu a facut pana acum nicio greseala, desi colegele ei stau la panda ca niste vulpite.
Cu ce ne va mai surprinde Maria si in aceasta seara, aflam din acest material.

In aceasta seara, Maria merge in desertul Nevada, la festivalul ,,Burning Man”.
Sa fie, oare, tinuta bine pusa la punct? Asta aflam in cele ce urmeaza, doar ca pana atunci trebuie sa merge in culise, acolo unde Constantia a spus despre colega ei ca a copiat si tinuta si momentul din gala ,,Regi si Regine”: ,,Ma surprind internautii ca isi dau imediat seama cand copiezi. Maria a copiat in prima gala!”. Mai mult, Constantia a acuzat-o pe Maria si ca nu stie notiunile elementare din moda. Acest subiect a continuat si in platou, iar Maria a tinut sa precizeze in gala cu pricina, ,,Regi si Regine”, a si punctat faptul ca s-a inspirat dintr-un show.
Celelalte concurente ii sunt alaturi Mariei in acest conflict.

Ce sa mai, energia Mariei i-a cucerit pe jurati.
Alex Abagiu: ,,Imi place foarte mult stylingul, nu ma ascund dupa deget. De la mine ai din start nota 5! E foarte bine pus la punct, ai manuit bine gama cromatica, nu te-ai luat prea in serios, parul e ce trebuie!”.
5 pe linie! Va lasam pe voi sa aflati ce cuvinte frumoase a primit Maria in aceasta seara.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました