Bravo, ai stil! – Iris si Carina, atacate de… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris si Carina, atacate de… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris si Carina, atacate de…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris si Carina, atacate de Constantia! TENSIUNI IN CULISE!
Bravo, ai stil! – Iris si Carina, atacate de Constantia! TENSIUNI IN CULISE!

Am ajuns si in cea de-a noua saptamana a celui mai spectaculos show de moda din Romania. Kanal D2 ne aduce de luni pana vineri, in fata micilor ecrane, de la ora 19:00, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon aparte. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita.

Dupa o editie concept fenomenala, in urma careia Milena a plecat acasa, urmeaza o saptamana de foc pentru concurentele noastre. Juratii le-au aratat deja ca nu mai iarta nimic, iar daca vor sa obtina stele si note mari, trebuie sa munceasca dublu fata de cum au facut-o pana acum. Pretentiile sunt tot mai mari, emotiile sunt si ele uriase, desi a trecut mult timp de la prima emisie, tensiunile sunt la cote extreme in culise, iar comentariile tot mai acide. Cine va lua cele trei stelute mult asteptate, cine va primi doar critici, cine va primi laude, aflam totul in aceasta editie incendiara.

P.S. – O noua concurenta isi va face aparitia in platou chiar in aceasta seara. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 29 mai, cea de-a opta pentru care ne incanta privirile este chiar Iris.
Iris a fost si ea printre concurentele care au reusit sa obtina note extrem de mari de la jurati. Speram ca si astazi ne bucura cu acelasi vibe din editia concept si ii tinem pumnii la jurizarea.

Iris chiar vrea sa se elibereze de stres. Cum? Printr-o sesiune de mani-pedi. Voi cum va relaxati in zilele stresante? Pana vom afla care este verdictul in ceea ce priveste tinuta propusa de Iris in aceasta seara, mergem in culise. Avem cateva imagini si de la terminarea filmarilor pentru editia concept de vineri. Dupa plecarea Milenei, Constantia a varsat lacrimi amare, iar mai apoi a pornit o adevarata rafuiala intre ea, Carina si Iris: ,,Este doar rautate gratuita. E foarte antipatica in ultimul timp. Se leaga de toata lumea!”. Carina pune acest aspect negativ pe seama prieteniei cu Andreea: ,,E ca un topor. E lipsita de empatie!”. Unde va duce tot acest conflict, ramane de vazut.

Legat de tinuta, trebuie sa stiti ca doar cromatica o avantajeaza pe Iris, in rest, Maurice Munteanu are de facut foarte multe remarci negative.
Raluca Badulescu: ,,Ceea ce ai facut tu nu e bine, dar te prinde cromatica!”. Ce credeti, primeste Iris cele trei stelute sau nu?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました