Bravo, ai stil! – Ioana, asemanata de Consta… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana, asemanata de Consta… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana, asemanata de Consta…

未分類
Bravo, ai stil! – Ioana, asemanata de Constantia cu ,,mama omida": ,,Ar putea sa-mi fie mama"
Bravo, ai stil! – Ioana, asemanata de Constantia cu ,,mama omida”: ,,E cu 15 ani mai mare. Ar putea sa-mi fie mama”

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre si, de asemenea, am primit-o cu bratele deschise pe noua concurenta, Ioana, cea care i-a trezit lui Maurice Munteanu multe amintiri placute, asta datorita asemanarii izbitoare cu una dintre cele mai bune prietene.
Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 30 mai, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este chiar Ioana, noua concurenta a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, care a reusit sa faca o impresie buna ieri, la prima aparitie. Mai mult, ea a si reusit sa-i trezeasca lui Maurice Munteanu amintiri placute. Daca ati urmarit emisiunea de ieri, cu siguranta stiti la ce ne referim. 😏

In aceasta seara, Ioana merge la o petrecere cu tematica kitsch, organizata de Raluca Badulescu. Daca tinuta e potrivita sau nu, aflam in scurt timp, insa pana atunci, sa mergem in culise si sa aflam cum a fost Ioana intampinata de veteranele sezonului. Trebuie sa stiti ca draga noastra Constantia i-a gasit mai multe porecle: Mama Omida, Capra cu Trei Iezi, Gaina cu Puii: ,,Ma uitam la ceruri. Am facut aceste comparatii. Noi suntem pustoaice toate. E cu 15 ani mai mare ca mine. Ar putea sa-mi fie mama!”. Glumele au continuat si in platou, dar stati fara griji, pe Ioana nu au suparat-o aceste comparatii. Mai mult, s-a aratat disponibila de a oferi sprijin matern pentru concurentele noastre trecute nu de mult de varsta majoratului.

Lasand gluma la o parte, Maurice Munteanu vrea sa inceapa jurizarea intr-o nota pozitiva: ,,Ciorapii iti vin dumnezeieste. Dar, tinuta nu mi se pare de inspiratie kitsch!”. Peruca, in schimb, e o alegere inspirata, spune Alex Abagiu, care se declara de-a dreptul surprins de Ioana.
Daca e de bine sau nu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました